Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги ЖК «Лісовий квартал»

Багато жителів регіонів, які прагнуть до столиці, зупиняють свій вибір на нерухомості в передмісті. Багато сучасних обласних центрів добре розвинені. Наприклад, відмінна інфраструктура в Броварах. Дістатися звідси до столиці можна буквально за кілька хвилин. До того ж на території містечка зводяться сучасні житлові комплекси, які відмінно підходять для сімейного проживання. Зокрема, ви можете придбати квартиру в ЖК «Лісовий квартал». В Інтернеті вже можна знайти чимало відгуків про цей житловий комплекс. 

«Лісовий квартал» - це сучасна новобудова, європейського рівня. Всі квартири в ній просторі, з продуманим плануванням. У житловому комплексі відсутні недоліки старих будинків. Будівельна компанія виділяє більше місця на санвузол, кухню. Кімнати розташовані таким чином, щоб забезпечити комфорт і особистий простір кожному мешканцеві квартири новостройки бровары лесной квартал отзывы.

Компанія використовує надійні та екологічно безпечні матеріали. Новобудови розраховані на тривалий період експлуатації.

Забудовник виконує попередню обробку квартир. Це дозволяє відмовитися від капітального ремонту. Заселитися в квартиру можна після косметичних робіт. При бажанні можете замовити облаштування житла «під ключ» від забудовника.

Вартість квартири в комплексі помірна. Житло обійдеться вам дешевше, ніж в столиці, на вторинному ринку. До того ж будівельна компанія готова запропонувати своїм клієнтам оплату квадратних метрів в розстрочку. Це істотно пом'якшить удар по сімейному бюджету.

Упорядковується і прибудинкова територія. Тут створюється невеликий парк з дитячими і спортивними майданчиками. Для автовласників передбачена автостоянка.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь