Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати змішувач на кухню

У кожної людини свій смак - одні люблять яскраві тони, інші вважають за краще оформити кімнату під старовину або розробити свій інноваційний стиль. Завдяки старанній роботі виробників і високої конкуренції сьогодні у нас є можливість вибрати будь-яке сантехнічне обладнання та зробити особливої ​​родзинкою оригінальний змішувач. Як вибрати зручний, красивий і якісний товар розглянемо нижче. А великий вибір змішувачів для кухні є тут: https://marsus.ua/kuhnya/smesiteli-dlya-kuhni/.

Вибір матеріалу

Якщо вам сподобалася легка по вазі модель, негайно відмовтеся від покупки, яка через використання при виробництві неякісного матеріалу швидко вийде з ладу. Краще віддати перевагу змішувачів з бронзи, великовагових матеріалів, латуні, покритої хромом або нікелем. Таке обладнання виглядає стильно і не схильне до корозії.

Більш дорога сантехніка може бути облагороджена дорогоцінними каменями, мармуром, склом, позолотою. Такі оригінальні моделі ідеально підійдуть для будь-якого інтер'єру, більш того, стануть його ключовим прикрасою.

Змішувачі зі скла з підсвічуванням теж обійдуться споживачеві в копієчку, але витрати себе виправдовують. Такі моделі відразу приковують увагу і виглядають дуже ефектно.

Класифікація змішувачів

Двохвентильні моделі вважаються вийшли з моди, але все одно користуються популярністю через низьку вартості. Конструкція представлена ​​краном з двома вентилями для регулювання комфортної температури і напору води. Гумова прокладка, що вимагає регулярної заміни через швидке зношення, може затьмарити враження від крана.

Одноважільні моделі зручні завдяки єдиному важеля управління водою, що рухається вгору-вниз або вліво-вправо. У сучасних пристроях старий кульовий механізм замінив більш довговічний картріджний.

Каскадні моделі - дизайнерське вишукування, вражаючий навіть найбільш вимогливих споживачів. Особливо ефектно зморяться варіанти з підсвічуванням. Характеристики такого змішувача не відрізняються від описаних вище, за винятком збільшеного витрати води.

Термостатичні моделі захистять споживача від перепадів температур, так як будуть подавати воду відповідно до настройками. Змішувач, оснащений двома ручками, стане ідеальним рішенням для сімей з дітьми.

Безконтактні моделі можна зустріти в громадських місцях. Конструкція працює за допомогою інфрачервоних датчиків, що включають воду при піднесенні рук. Подача автоматично відключається через дві хвилини. Такі змішувачі вважаються більш гігієнічними, так як не вимагають безпосереднього контакту з людиною, економічними і безпечними.

Типи кріплень
Настінні змішувачі зручні, прості в експлуатації і найбільш поширені. Установка проводиться на труби, виведені зі стіни. Саме обладнання може мати будь-яку конструкцію.

Врізні варіанти ідеально підходять для кухні, монтуємо в борт раковини. При правильній установці всі труби і шланги будуть приховані від очей. Такий змішувач можна використовувати для душової, але при частій експлуатації шланг швидко зноситися.

Вбудовувані в стіну моделі дозволять добитися бездоганного зовнішнього вигляду кухні, але потребуватимуть додаткових зусиль при монтажі. Вам буде потрібно прокласти комунікації в заздалегідь проштробленную стіну, встановити задню панель і саме устаткування. Якщо буде потрібно ремонт, доведеться розбирати стіну, що незручно і затратно.

Підлогові варіанти поки можна віднести до розряду екзотики. Модель на стійці підходить для невеликих приміщень.

Висновки
Ми з вами детально пропрацювали тему змішувачів, тому прийшов час підвести підсумки. Роблячи вибір, зверніть увагу на якість і дизайн товару. Якщо бюджет ремонту дозволяє, краще взяти одну модель для раковини. Для економії можна зупинити вибір на конструкції «гусак» з довгим краном, який можна повертати до раковини. Змішувач виглядає старомодно, але простий у використанні і дешевий через низький попит.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Як вибрати змішувач на кухню

  1. Елена Юрковская

    Вибирайте змішувачі добре зарекомендували себе брендів, таких як Ibergrif. Пам'ятайте - скупий платить двічі. Однак тільки лише висока ціна ще не гарантія якості виробу і ознака його довгих експлуатаційних якостей.

Залишити відповідь