Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що написати в записці до букету? Послання мовою квітів

Як написати записку до букету?

Букет, в який вкладена записка або листівка, перестає бути безмовним натяком на обставини. Отримавши словесний супровід, він стає прямим зверненням до одержувача. Якщо це романтичний букет, то в записці Ви можете розповісти про ваші почуття. Це сміливо, відверто, і багато хто це цінує. Доставка цветов Мариуполь здійснюється компанією "Роза Азова" за номерами +38-098-388-27-00 (Viber, WhatsApp), +38-095-388-27-00, +38-063-388-27-00.

Якщо мова йде не про любовний посланні, а про подарунок для мами, бабусі, сестри або колеги, то записка або листівка також не будуть зайвими. Адже в них, як правило, є особисте звернення до одержувача. Ваш подарунок перестане бути простою формальністю, якщо він буде адресований конкретній людині за певним нагоди.

Підібрати слова в записці до букету - це вміння, яке потребує дипломатичності і такту. Головне тут не тільки увагу, але ще і ваше ставлення до одержувача. Якщо Ви вітаєте близьких людей, то краще написати записку «своїми словами», а не шаблонними фразами.

Отже, що написати в записці до букету
Пишіть, що думаєте, що хочете сказати саме тими словами, які приходять вам в голову. Близько без праці зрозуміють, що в листівку вписаний безликий текст з інтернету. Загалом, тут важливо бути собою. Чим индивидуальнее будуть слова, тим краще.

Ми ризикнемо дати кілька загальних порад, які можуть наштовхнути Вас на потрібну думку. У текст записки можна вставити:

  1. Особливі фрази, які знайомі і звичні тільки вам і одержувачу. Це може бути привітання або те, як ви називаєте один одного.
  2. Індивідуальне побажання. Узагальнені фрази типу «щастя, здоров'я і благополуччя» залиште для офіційних осіб, близькій людині побажайте що-небудь особисте. Наприклад, «я знаю, ти завжди мріяла про ... нехай збудеться». Можна з гумором - «побільше твоїх улюблених серіалів на кожному каналі», «сусідів і зверху, і знизу безшумних», «збутися мрії стати великою артисткою». Загалом, чим конкретніше побажання, тим воно приємніше.
  3. Добру або забавну історію, яка вас об'єднує. Натякніть на неї в кінці записки. Мамі, дівчині, дружині, дочці, татові, бабусі - любому буде приємно, що Ви пам'ятаєте її.

Не бійтеся бути відвертими з близькими людьми. Прислухаючись до порад з інтернету, не переборщіть, адже якщо ваше послання буде суперечити вашим звичкам, мама буде хвилюватися.

Послання мовою квітів
Мова квітів називається «селам». Він з'являючись на Сході ще в стародавні часи. Згідно з ним, кожна квітка має певне значення. У записці до букету можна написати, що символізують послані вами квіти, або який сенс в них вкладаєте конкретно Ви. Наведемо кілька прикладів значення кольорів:

  1. червоні троянди - це символ пристрасті і любові;
  2. ромашки означають спогади про безтурботне дитинство або літо, ніжність і щирість, скромність і красу;
  3. іриси - духовну близькість, повагу;
  4. тюльпани - закоханість, весну, щастя;
  5. гербери - радість, чуйність, відкритість, безпосередність, оптимізм;
  6. хризантеми - надію на краще, довголіття, багатство;
  7. лілії - жіночність, чистоту, елегантність;
  8. орхідеї - безпосередність, неповторність, незвичайні здібності; божественний дар, творчість;
  9. ранункулюси - надію на взаємність, приємне спілкування, добрі спогади.

Текст для букетної картки

В букет можна вкласти коротке послання на картці. Тут потрібно писати дуже мало, але ємко. Якщо в паперовій записці Ви можете «вилити душу», то в картці повинні примудритися в двох словах сказати про головне. Часто ці заповітні слова можуть бути відомі тільки Вам і одержувачу. Радити тут важко. Пишіть те, що від Вас хочуть почути.

Це може бути визнання в любові, комплімент красі, свідоцтво того, що ви пам'ятаєте, цінуєте, любите або натякніть на особливе місце одержувача у вашому житті. Наприклад, «заради тебе я готовий поставити FIFA на паузу».

Будьте собою, будьте трохи пафосно - це додає атмосферности свята, не забувайте про почуття гумору, даруйте коханим квіти, прикрашайте їх життя компліментами!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь