Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Припиніть це негайно: Топ-5 помилок в догляді за волоссям

Шовковисте, блискуче і густе волосся - предмет гордості і захоплення. З можливостями сучасної б'юті-індустрії такого результату може досягти кожна дівчина незалежно від вихідних «даних». Але всі зусилля експертів, що створюють професійні та ефективні засоби для догляду за волоссям, будуть неефективні, якщо ви робите певні помилки. Які, ми розповімо. Ознайомтеся зі списком і, якщо це необхідно, терміново змінюйте догляд, щоб потім не журитися через відсутність результату!

Помилка №1: ви поспішаєте

За 30 секунд змочити волосся водою, нанести шампунь, змити його і натягнути рушник - не проблема для вас? Тоді погані новини! Очищення голови - не такий вже примітивний процес, тому що у нього є свої правила. Для початку вам потрібно ретельно розчесати волосся, щоб під час миття вони не стали скуйовдженим. Ви напевно вже відчули, як важко привести в порядок мокрі локони, і що деколи їх розчісування не обходиться без травм? Тоді більше не спокушайте долю і потратьте ж ці 10 секунд на попередній догляд. А потім, після миття, м'яко відіжміть волосся (а не розтирайте рушником, як ніби вогонь хочете розпалити!) І лише через 5-10 хвилин делікатно і повільно розчешіть їх гребінцем, починаючи від кінчиків. Так, це займає більше часу, але в довгостроковій перспективі окупиться сповна.

Помилка №2: ви нераціонально використовуєте бальзам

Мова йде не про те, що бальзаму потрібно наносити менше. На жаль, якщо ви допускаєте цю помилку, не має значення кількість продукту - він в будь-якому випадку користі не принесе, так що вважайте, що ви його вилили, а гроші за нього пустили на вітер. Що ж це за помилка? Нанесення бальзаму на мокрі пасма. Волосся людини дуже гігроскопічне, тому при контакті з водою воно її вбирає, і місця для бальзаму, кондиціонера або маски просто не залишається. Вам все ще шкода часу і лінь промокнути волосся рушником перед нанесенням цих засобів? До речі, якісну косметику для волосся можна придбати здесь.

Помилка №3: ​​ви неправильно користуєтеся феном

Приступати до сушіння волосся феном слід тоді, коли вони вологі, а не тільки-тільки вимиті і мокрі. Крім того, потрібно виставити середню температуру, а не в поспіху (знову?) Включати максимальну, інакше ви перегріється волосся, і вони стануть ламкими, тьмяними. Якщо ви робите об'ємну укладку, вам, швидше за все, знадобиться гарячий струмінь повітря. Хоча б трохи знизити шкоду допоможе холодний обдув. До речі, він ще і продовжує стійкість укладання. І, звичайно ж, ніколи не нехтуйте термозащитой - недбалість у цьому питанні відгукнеться досить швидко.

Помилка №4: ви уникаєте косметики з силіконом

Якісні професійні Догляду кошти з силіконом розроблені таким чином, щоб надати волоссю блиску, а не заподіяти шкоду. Такі косметичні продукти огортають локони легкої плівкою, яка не тільки пригладжує лусочки волосся, зменшуючи пористість, але також запобігає втраті вологи. Результат - гладкість і то саме глянсове сяйво з реклами.

Помилка №5: ви рідко очищаєте гребінець

Якщо ви нехтуєте регулярним очищенням гребінця, між її зубчиками на благодатному грунті з відмерлих клітин шкіри, надлишків себума і волосся розмножуються бактерії. Часто це призводить до лупи, підвищеної жирності шкірного покриву голови і, як наслідок, - необхідність частіше очищати локони і вирішувати виниклі проблеми за допомогою купи додаткових коштів. Якщо вам дороги ваші нерви і час, обов'язково очищайте гребінець з мильним розчином. Для його приготування підійде як легкий і делікатний шампунь, так і антибактеріальну рідке мило.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь