Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати курси англійської мови?

Щоб поліпшити рівень володіння англійською мовою краще за все займатися у спеціальних школах або відвідувати мовні курси. Домогтися високого результату ви зможете тільки, якщо правильно виберете навчальний заклад. Сьогодні ми постараємося розібратися, на що необхідно звернути увагу при виборі курсів англійської мови і яку мету навчання зазвичай переслідують учні.

Перед тим, як зайнятися пошуком школи, визначте для себе, для яких цілей ви плануєте вивчити англійську мову. Застосування цього фактора значно звузить вибір варіантів. Отже, в залежності від ваших пріоритетів розглянемо види курсів:

  1. В першу чергу, це класичні курси англійської в Києві, які всебічно покращують знання мови. Студенти рівноцінно вивчають граматику, лексику і фонетику. Такий вид підійде тим людям, які хочуть почати вивчати англійську мову з нуля або просто підтримувати накопичені знання.
  2. Курси для підготовки до міжнародних іспитів. Якщо ви плануєте вступити в іноземні вузи або переїхати в нову країну, отримати там роботу, то вам доведеться довести ваш рівень володіння англійською мовою на одному з тестів: IELTS, TOEFL, CAE, GMAT, GRE і т. д. Якщо вам необхідно здати якийсь певний іспит, краще виберіть той курс, який на цьому спеціалізується.
  3. Розмовні курси. Відмінно підійдуть тим людям, що вже мають відповідний багаж лексики, але ще не навчилися відкрито розмовляти англійською. У процесі навчання ви будете розігрувати різні розмовні ситуації, міркувати над проблемами, шукати шляхи вирішень, спілкуватися з носіями мови. Так ви підвищите розмовний рівень англійської мови і зможете це продемонструвати в подорожах.
  4. Бізнес-курси або англійська для роботи. Тут акцент робиться на певній діловій термінології, правильному веденні ділової переписки. Крім того, вас навчать, як спілкуватися з іноземними партнерами і правильно представляти свою компанію або організацію.

Як вибрати навчальний заклад?

Відвідайте пробне або відкрите заняття в такій школі. Зверніть увагу на те, яку методику навчання використовують викладачі, наскільки вони досвідчені і кваліфіковані. Можливо, ви побачите грамоти і дипломи на стінах приміщення. Оцініть наскільки добре оснащені аудиторії, чи застосовується аудіо- і відеотехніка, сучасні технології.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь