Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Дитячі залізниці - все про них. Дитяча залізниця: моделі та відгуки

Не так вже й часто, але іноді нам трапляються іграшки, які займають дитини більш ніж на півгодини. Дерев'яна залізниця з магазину безумовно є однією з найкращих іграшок, які ми купили за останній час. Йде вже четвертий день, як вона з'явилася у нас вдома, але малюк не перестає приділяти їй увагу. Щоранку у нас починається з того, що ми збираємо на підлозі дерев'яну залізницю і син приймається катати по ній іграшковий поїзд. У цій статті я хотів би написати невеликий відгук про дерев'яну дитячу залізницю.

Насправді захоплення дитини паровозиками, поїздами почалося задовго до придбання іграшкової залізниці. Ми час від часу їздимо на залізничний вокзал і дивимося на те, як прибувають та від'їжджають справжні потяги. Адже це набагато цікавіше і пізнавальним, ніж розглядати їх малюнки в книжках або на. Там ми спостерігаємо за тим, як прибувають і відправляються поїзди, махаємо рукою проходять складам, і вони іноді гудуть нам у відповідь. Так що до моменту відвідування магазину син вже не з чуток знав, що таке потяг, паровоз, вагон і сама залізниця.

Тепер хочеться сказати добрі слова про магазини, а конкретніше, про дитячі відділи. На перший погляд може здатися, що іграшки досить примітивні і грубуваті. Наприклад, та ж сама деревянная железная дорога.

Дерев'яні вагончики виглядають дуже грубо, майже незграбно. Відразу виникає думка про те, що вони могли б бути більш схожі на справжні, так само як і машинки, літачки та інші дерев'яні іграшки, які там продаються. Але з часом стає зрозуміло, що над усіма цими незграбними і нескладними конструкціями працювали справжні професіонали, які здатні продумувати все до дрібниць.

Виявляється дворічній дитині не так уже й важливо зовнішнє точне подібність іграшкового поїзда з його справжнім прообразом. Головне щоб вагончики з'єднувалися в довгий склад і він котився по рейках.

Адже часто буває так, що ми, дорослі, купуємо дитині іграшку виходячи з власних уявлень про те, наскільки вона цікава і корисна. У вашого малюка може бути на цей рахунок прямо протилежну думку. Так дорогий конструктор або велика красива машина буде стояти в кутку, збираючи пил. Дитина до неї навіть не підійде. Якщо він впритул зайнявся якоїсь конкретної штучкою, то можна сміливо купувати її, незважаючи на те, що для нас, батьків, вона може бути зовсім нецікавою.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь