Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Нішева парфумерія: як вибрати якісний продукт?

Нішева парфумерія стала популярною темою для обговорення серед стильних жінок, які цінують приємні аромати. Про різновиди і вибір якісних парфумів - читайте в матеріалі.

Ситуація на світовому ринку парфумерії

Всю парфумерію на світовому ринку умовно поділяють на кілька категорій: нішева, мас-маркет, люксові аромати.

Нішева селективная парфюмерия користується популярністю серед людей, які цінують процес створення індивідуальних ароматів.  Замовити якісну нішеву парфумерію сьогодні можна у спеціалізованому інтернет-магазині. У таких магазинах представлений широкий вибір товарів для найвимогливіших покупців.

Для створення нішевих ароматів парфумери покладаються на свою фантазію і талант. Нішеві парфуми не рекламують, вони не розраховані на широкий загал покупців. Власниці нішевих парфумів користуються ексклюзивними ароматами.

Основні переваги нішевої парфумерії

Нішеві парфуми мають істотні переваги. Давайте розглянемо їх докладніше.

1. Натуральність. Парфумери для створення аромату використовують тільки натуральну  та якісну сировину. Істотну роль відіграють місце і рік врожаю сировини.

2. Оригінальна упаковка. Флакон і упаковка нішевих парфумів відіграють дуже важливе значення. Сьогодні в попиті флакони класичних форм. Деякі з них є справжніми витворами мистецтва. Для декору використовують цінні кристали, шкіру і дерево дорогих порід.

3. Місце продажу. Нішеві парфуми продають у спеціальних бутиках. А "тираж" цих ароматів дуже обмежений. Тому іноді покупцям доводиться ставати в чергу.

4. Відсутність рекламних кампаній. Ми вже говорили про те, що нішеві парфуми не рекламують. Але саме такі аромати можуть мати таємничі легенди створення. А це тільки підігріває інтерес до них.

5. Ціна. Навряд чи високу ціну можна назвати перевагою. Але нішеві парфуми не можуть коштувати дешево. Адже на виготовлення аромату потрібно багато грошей.

Запах жінки - це невловима історія пристрасті, любові і ніжності. Тільки якісні парфуми можуть розкрити вашу індивідуальність.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь