Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати люстру

Люстра - це світильник, що є частиною інтер'єру будь-якої кімнати. Головна функція - освітлювати кімнату, а також вона здатна підкреслити і прикрасити інтер'єр. З її допомогою можна перетворити будь-яке приміщення, і змінити обстановку в кращу сторону.

Ідеально підходять для величезних приміщень з високими стелями, хоча можуть також гармонійно вписатися і в не дуже великий простір, підвісні люстри.

Для того, щоб правильно вибрати таку важливу річ, як люстра в спальню, необхідно знати деякі правила. Вибираючи люстру потрібно пам'ятати, що вона обов'язково повинна гармонійно поєднуватися з інтер'єром кімнати і відповідати її стилю. Також слід враховувати розміри приміщення. Для невеликих кімнат підійдуть підвісні люстри з одним плафоном, а для габаритних приміщень можна підібрати більш об'ємні конструкції. Кольорове рішення грає важливу роль у виборі люстри. У класичних традиційних кімнатах віддають перевагу світлим і м'яким відтінкам, для більш екстравагантного інтер'єру можна підібрати яскраву конструкцію насичених кольорів. Крім цього, слід звернути увагу і на підвісний елемент, він повинен бути міцним і безпечним, виготовлений з якісних матеріалів. Необхідно враховувати напрямок світла і тип управління люстрою.

Крім підвісних люстр найбільш популярні і стельові конструкції, вони дуже добре підходять для низьких стель. Для їх виготовлення використовують скло, пластик та ін. Залежно від стилю не втрачають своєї актуальності класичні, кришталеві і флористичної спрямованості моделі.

СПОСОБИ РОЗМІЩЕННЯ ЛЮСТРИ на натяжній стелі

Коли ви вже визначилися з потужністю, кількістю і типом освітлення, можна приступати до вибору моделі. Сучасний дизайн світильників надає споживачеві можливість вибору з великої кількості моделей і типів люстр, бра і різних видів світильників.

Вони можуть бути накладними або вбудованими, великими і витонченими і придбати їх можна в будь-якому магазині світлотехніки.

Для правильного вибору дизайну світильника потрібно враховувати розміри приміщення, в якому він буде розміщуватися і його колірне оформлення. Погодьтеся, маленька люстра не тільки матиме безглуздий вигляд в інтер'єрі просторого приміщення, а й неабияк вплине на функціональність.

ВИБІР КОЛЬОРОВОЇ ГАМИ СВІТИЛЬНИКІВ

Якщо в оформлення кімнати використані переважно темні кольори, то ідеальним варіантом буде застосування блискучих світильників металевих відтінків, або ж простота і витонченість моделей з ротанга.

Вважається, що для спалень найкраще підійдуть стельові світильники, оформлені в палітрі синіх тонів.

Можна пропонувати безліч рекомендацій і давати поради на тему, як правильно вибрати світильник, але головним і незмінним правилом буде те, що він повинен подобатися вам і поєднувати в собі красу і зручність використання.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь