Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Жіночі світшоти і бомбери

Якщо ви хочете урізноманітнити свій повсякденний образ восени або прохолодним літнім вечором, вам стане в нагоді жіночий бомбер.

Ці трикотажні куртки на блискавки вже давно вийшли за рамки спортивного стилю і охоче носяться жінками різного віку - їх зручність і практичність складно переоцінити.

Купити бомбер жіночий сьогодні можна в ціновому діапазоні, що враховує будь-який розмір бюджету.

Бомбери і світшоти користуються заслуженою любов'ю всіх, хто цінує невимушений молодіжний стиль в одязі. Актуальні моделі цих речей доступні в багатьох торгових точках, в тому числі в інтернет магазинах, що пропонують жіночі бомбери та світшоти оптом і в роздріб.

З чим носити жіночий світшот або кофту бомбер?

Бомбери і світшоти можуть виступати як самостійна верхній одяг для прохолодної погоди в теплий сезон і як додатковий шар під теплу куртку в холоди. Ці кофти добре виглядають в таких поєднаннях:

  1. з джинсами - жіночі світшоти в Україні найчастіше носяться саме так;
  2. з короткою шкіряною курткою - жіночий бомбер з капюшоном в цьому випадку доповнить зухвалий молодіжний образ;
  3. зі спідницею - коротка спідниця спідниця або спідниця в підлогу гармонійно виглядає з модними жіночими світшоти, якщо поєднується з взуттям на низькому ходу;
  4. з кедами, кросівками або черевиками в стилі мілітарі - безпрограшна комбінація!

Сьогоднішня мода на принти не могла обійти стороною і світшоти з бомберами. Жіночі світшоти з принтом в графічному стилі найкраще зробити центральною частиною образу, доповнивши його однотонними брюками і непомітними аксесуарами.

Жіночий бомбер на флісі може стати для вас улюбленим одягом для прогулянок в негоду.

Де купити жіночі кофти світшоти і бомбери?

Недорогі жіночі бомбери і світшоти продаються в будь-якому інтернет магазині одягу. Перед покупкою приділіть особливу увагу розмірній сітці виробника і складу матеріалу: високий вміст синтетичних волокон робить цей одяг непрактичною і не комфортною. Якісні жіночі світшоти в Україні можна придбати також в магазинах, що пропонують одяг для спорту - як правило, такі речі шиються з високотехнологічних матеріалів.

Жіночі світшоти і бомбери оптом і в роздріб

Прикрасивши однотонний світшот унікальним авторським принтом, ви отримаєте ексклюзивну річ в дусі наймодніших сучасних трендів. Такий світшоти відразу зверне на вас увагу оточуючих!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь