Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яка буває упаковка

Правильно підібраний пакувальний матеріал здатний забезпечити збереження тієї чи іншої речі під час її транспортування. Тому підбір необхідної пакувальної продукції дуже важливий і значущий процес. Але як же вибрати найбільш підходящу упаковку?

Полімерна упаковка

Полімерна упаковка є універсальним пакувальним засобом. Її популярність серед споживачів обумовлюється високою міцністю і зручністю застосування.

Важливу роль цей вид упаковки займає і в торгівлі. Як правило, увагу споживача, в першу чергу, привертає упаковка товару, його зовнішній вигляд, і тільки після цього він вже знайомиться з його характеристиками і якостями. Таким чином, грамотний підхід до упаковки товару здатний впливати на зацікавленість покупця і, відповідно, на збільшення кількості та якості продажів. Де знайти упаковку, яка максимально відповідатиме вашим потребам - переходьте за посиланням!

Основою для виробництва плівки є полімерні матеріали, вид яких визначається у відповідності з призначенням кінцевого продукту. Як правило, сировиною для виготовлення упаковки для продуктів служать одношарова-, багатошарова-, комбінована плівка, яка, в свою чергу, може складатися з полівінілхлориду, поліетилену, поліпропілену, пінополістиролу і т.д. Комбінація вихідних матеріалів визначається в залежності від галузі, для якої виготовляється тара.

Паперова упаковка

Ще одну групу, яка так само досить популярна в повсякденному житті, являє паперова упаковка. Паперові пакети найрізноманітніших видів і розмірів дійсно зручні і комфортні для транспортування товару різного виду. Важливою позитивною стороною даного виду упаковки є його екологічність. Але варто зазначити, що паперова упаковка підійде скоріше для перевезення легких або не дуже важких товарів, так як вона поступається в міцності першій групі пакувального матеріалу.

Поліетиленова плівка буває таких видів:

  1. пакувальна (термозбіжна),
  2. сільськогосподарська (прозора),
  3. кольорова,
  4. чорна (технічна),
  5. будівельна (технічна).

Пакувальна харчова плівка - це найбільш популярний вид тари на сьогоднішній день, що робить її виробництво за потрібне багатьом галузям промисловості, торгівлі. Така тара має наступні переваги:

  1. зручна;
  2. практична;
  3. доступна;
  4. герметична;
  5. міцна.

Саме ці характеристики сприяють її затребуваності на ринку. У виробництві пакувальної плівки зацікавлені такі сфери діяльності, як:

  1. медицина;
  2. сільське господарство;
  3. харчова промисловість;
  4. хімічна промисловість;
  5. електромеханіка;
  6. електронна промисловість і багато інших галузей.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь