Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Все більше клієнтів Енерджі трейд груп отримує завдяки діджіталізаціі

Приватний енергетичний провайдер в Україні - це вже не в новинку, і компанія Енерджі трейд груп щодня це доводить, вносячи в енергетичну сферу ряд інновацій, які охоче приймаються споживачами з усіх регіонів країни. Створювати новий формат сервісу на енергетичному ринку в Україні стало можливо лише після проведення відповідної реформи, яка пройшла в 2015 році й дала можливість приватним компаніям, таким як Енерджі трейд груп, постачати споживачам енергоресурси. Тобто, у державних постачальників в раз забрали монополію на ринку, щоб залучати додаткові інвестиції в енергетичний ринок, що найкращим чином показує Енерджі трейд груп, доводячи, що лише приватна компанія в даній сфері може пропонувати дійсно якісний сервіс.

Діджіталізація послуг Енерджі трейд груп

В енергетичній сфері, також як і в будь-якій іншій бізнес сфері, яка йде в ногу з часом, компанія Енерджі трейд груп приділяє максимально велику увагу діджіталізаціі, адже за цим виразно майбутнє, і вже сьогодні автоматизація сервісу в Енерджі трейд груп, що веде за собою скорочення часу обслуговування клієнтів і підвищення рентабельності бізнесу, має місце в бізнес процесах компанії.

Електронний кабінет від Енерджі трейд груп

Головним плюсом в цьому ключі є спеціально розроблений веб-сервіс від Енерджі трейд груп під назвою «електронний кабінет клієнта». За допомогою такого сервісу, клієнти Енерджі трейд груп можуть повноцінно управляти співпрацею зі своїм енергетичним провайдером сидячи за своїм офісним кріслом або навіть вдома, без необхідності проведення цілої безлічі бюрократичних процесів при відвідуванні представництва компанії.

У той же час, в Енерджі трейд груп розуміють, що далеко не весь бізнес готовий до таких інновацій, і тому мережу своїх представництв також регулярно розширюють, щоб ті компанії, які хочуть налагоджувати співпрацю з Енерджі трейд груп «по-старому» також мали таку можливість.

До онлайн обліку приходить все більше клієнтів Енерджі трейд груп

Проте, як показує практика і статистичні дані компанії Енерджі трейд груп, все більша кількість клієнтів приходить до вирішення повсякденних завдань за допомогою електронного кабінету. А все тому, що крім отримання та оплати рахунків, а також укладення договорів, електронний кабінет клієнта Енерджі трейд груп несе в собі також і аналітичну інформацію для зручного аналізу споживаних ресурсів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь