Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Очевидні переваги дерев'яних вікон

Сучасний ринок віконних конструкцій в прямому сенсі переповнений моделями яких тільки завгодно форм і матеріалів. До того ж, різноманітність форм і матеріалів виражається і відмінностями технічного плану.

Але найважливішим для покупця, звичайно ж, є баланс вартості і технічних характеристик. Прекрасним зразком такого роду рішення варто резонно вважати і вікна з дерева від http://neodveri.com.ua/derevyannyie-okna.html.

Зовнішній вигляд

Безумовно, перше, що виділяє дерев'яні конструкції на тлі конкурентів - найширше різноманітність всіляких фактур, і невимовна краса природних волокон деревини. Від цього, велике число виробників вікон з синтетики надають і зразки продукції, стилізовані «під дерево».
Крім цього, краса деревних волокон в натуральних вікнах посилюється і широкої варіативністю форм, просто недоступних для штучних аналогів. Деревина дуже легко обробляється, не втрачаючи при цьому своїх цінних якостей, що дозволяє надавати віконних конструкцій із дерева найрізноманітніші форми. Так що, дерев'яні вікна купити буде дуже навіть не зайвим, якщо ви бажаєте максимально урізноманітнити інтер'єр приміщення, а обслуговування і реставрація вікон не є складним процесом.

Природність

Дерев'яні вікна справедливо вважаються найбільш екологічно безпечним типом вікон. І в цьому немає абсолютно нічого дивного, так як деревина - це абсолютно природний матеріал, а отже, і абсолютно нешкідливий для здоров'я оточуючих. Дерево взагалі споконвіку вважалося лікарським матеріалом, а тому, використовуючи в свій будинок вироби з дерева, ви не тільки не шкодите, а й користь для здоров'я приносите.

Теплозахист

Всупереч існуючій думці, відсутність в рамі дерев'яних вікон будь-яких повітряних кишень і профілів, нітрохи не погіршує теплоізоляційні властивості дерев'яної конструкції, через те, що рама дерев'яних вікон цільна. Чи вірите ви в це чи ні, але дерев'яна цільна рама анітрохи не програє по теплоізоляційним показниками навіть самому надійному профілем з металлопласта. Натуральні дерев'яні вікна відмінно захищають приміщення від холоду і абсолютно не передбачають будь-яких додаткових ізоляторів.

Цінове співвідношення

В наш час, існує думка, що штучні аналоги істотно дешевше природних матеріалів, внаслідок чого, натуральні дерев'яні моделі дорожче штучних аналогів, що, безумовно, далеко від істини. Ціни на дерев'яні вікна та їх синтетичні аналоги на поточний момент, в принципі, цілком можна порівняти. Крім іншого, конкуренція серед виробників породжує гонку цін, внаслідок якої ціна знижується ще сильніше. Це дає можливість споживачеві купити дерев'яні конструкції за заниженою ціною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь