Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги флізелінових шпалер

Флізелінові шпалери - один з найпопулярніших типів покриттів, який вибирають багато споживачів. Флізелінові настінні покриття діляться на два види: ті, які повністю зроблені з даного матеріалу, і полотна, виготовлені на його основі. За зовнішнім виглядом покриття нагадує звичайний папір, тактильно воно схоже на тканное полотно.

Флізелін складається з целюлози, яку обробляють клейким складом, далі матеріал відправляється на пресування. Незважаючи на зовнішню схожість з папером, матеріал набагато практичніше і зносостійкість, що і приваблює покупців.

Особливості полотен з флізеліну

Особливий склад настінних покриттів забезпечує високий рівень міцності, так як одного разу наклеєні шпалери будуть радувати око багато років, а необхідність в їх переклеюванні виникне тільки якщо набридне дизайн. Крім цього, шпалери мають високий ступінь пожежної безпеки, що мінімізує ризики їх випадкового загоряння. купить флизелиновые обои можна, перейшовши за посиланням.

Більш того, вони не бояться вологи, пропускають повітря, а значить на стінах не оселиться грибок і пліснява. Є як рельєфні, так і гладкі варіанти. Шпалери можна мити, в деяких випадках перефарбовувати, вони не вбирають неприємні запахи, не вигоряють в променях сонця. Щоб шпалери трималися на стіні якомога краще, як клей варто вибирати спеціально розроблені для них склади, так як звичайний клейовий склад не здатний утримати важке полотно.

Якщо з паперовими шпалерами необхідно обробляти клеєм дві стіни, то в разі в флизелином, склад досить нанести тільки на стіни.

Види флізелінових шпалер для стін

Покупцям доступні два основних типи флізелінових покриттів:

На основі флізеліну

Включають в себе кілька шарів: паперовий і флізеліновий. Повністю складаються з флізеліну
Декоративний матеріал може мати певну текстуру, красиві рельєфи. Термін його експлуатації обчислюється десятком років. Цей тип покриття можна перефарбовувати в різноманітні відтінки - створюйте дизайн самостійно, відштовхуючись від власних ідей!

Цей матеріал, як і будь-який інший, має свої переваги: ​​

  1. Гарантована виробниками довговічність. Шпалери прослужать вам не один рік, при цьому не втратять первозданної привабливості;
  2. Екологічно чистий матеріал, в складі якого немає шкідливих компонентів.
  3. При наявності флізелінових шпалер на стінах здоров'я домочадців поза загрозою;
  4. Пожежна безпека, яка є одним з головних плюсів;
  5. Простий монтаж, що дозволяє обклеїти кімнату досить швидко;
  6. Шпалери невибагливі в догляді, легко очищаються від забруднень, не вимагають використання спеціальних миючих засобів;
  7. Шпалери з цього матеріалу можна клеїти на стіни з мінімальною підготовкою.
  8. За рахунок високої щільності вони приховають дрібні недоліки, що дозволяє отримати якісні і довговічні покриття і при цьому заощадити на послугах майстрів.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь