Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати цікавий тур Європою

Подорожі - це можливість зробити свою відпустку незабутньою, відвідати мальовничі міста рідної України або ознайомитися з однією, а то й кількома країнами в автобусному або круїзному турі. Звичайно, через зростання курсу долара і євро вони стали менш доступні, але не варто відмовляти собі в задоволенні побувати в якій-небудь чудовій країні або красивому місті, про які залишаться найбільш незвичайні спогади і враження.

туристична компанія Львів пропонує туристичні поїздки до багатьох країн світу. Уже багато років найпопулярнішими напрямками пляжного відпочинку залишаються Єгипет і Туреччина, куди можна купити путівки за досить демократичними цінами. У цих країнах є дуже комфортабельні готелі світових мереж, а можна досить комфортно відпочити в менш зірковому готелі. Але зате такого моря як в Шарм-ель-Шейху за таку ціну путівки не побачиш. Найчистіша прозора тепла вода, барвисті різнокольорові рибки зачарують і захоплять кожного. Дуже популярні напрямки для літа це Адріатичне узбережжя Хорватії, Чорногорії і Албанії. Маленькі прибережні міста з розвиненою туристичною інфраструктурою, історичними пам'ятниками і красивою природою: острова, гори, озера, і найчистіші ріки з бірюзовою водою. Порадує і Греція, де крім усього вищесказаного можна ще і купити шубу, яка буде нагадувати про прекрасний відпочинок навіть взимку.

Для відвідування Європи можна вибрати автобусний тур. Але необхідно пам'ятати, що якщо поїздка не надто дорога, то будуть нічні переїзди, які не кожному підійдуть і тут вже вам буде необхідно вибирати: ціна або комфорт. Хочеться ще сказати про весільні тури. Надовго запам'ятається медовий місяць, проведений на якомусь екзотичному острові вдвох або разом з гостями. Там же можна провести і весільну церемонію за місцевими звичаями, яка неодмінно стане найяскравішим спогадом про цю подію.

Вибрати поїздку на власний смак може кожен, так як асортимент дуже різноманітний, потрібно тільки вирішити для себе, що краще - екскурсії або море, ціна або комфорт або відразу все і вперед!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь