Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кращу СТО для свого автомобіля

Тільки придбавши автомобіль, відповідальному автовласникові необхідно якомога швидше подумати про те, де він його буде обслуговувати. Визначиться з вибором свого майстра досить непроста проблема, як може здатися на перший погляд, і щоб зробити це правильно варто врахувати безліч нюансів.

Як правило, існує три варіанти куди можна звернеться за оглядом, ремонтом, обслуговуванням:

  1. У офіційного дилера. Це по праву вважається кращим рішенням, адже в таких центрах працюють кращі автомеханіки, які постійно підвищують свою кваліфікацію, також тут можна придбати оригінальні запчастини та отримати гарантію на послуги, що надаються.
  2. Альтернативою першому пункту є обслуговування в приватних СТО. Залежно від її рівня, там теж можуть працювати хороші фахівці, а ціни на таких станціях трохи нижче ніж у офіційних дилерських центрів.
  3. Останнім залишається варіант звернення до гаражного майстра. Цей вид обслуговування найчастіше найдешевший, проте варто не забувати, що така економія не завжди може бути виправдана адже у таких фахівців гарантією служить чесне слово.

Визначившись з оптимальним для себе варіантом СТО в Бердянске, слід також уважно вивчити такі важливі пункти як:

  1. досвід роботи з клієнтами;
  2. послуги, які станція надає;
  3. професіоналізм і якість роботи співробітників;
  4. обладнання підприємства;
  5. гарантія на свої послуги.

Розібравшись з кожним з них по докладніше, буде легше визначиться з місцем куди без остраху можна віддати свого залізного друга.

Досвід роботи СТО

Про серйозність місця обслуговування, каже тривалість часу, який вона існує. Найкраще вибирати перевірені, досвідчені місця, де можна порадитися зі старими клієнтами або прочитати відгуки про неї в інтернеті.

Наявність свого власного сайту, каже, про професійний підхід до справи і бажанням обзавестися новими постійними клієнтами.

Список послуг, що надаються на станції

Звернувшись на СТО, бажано ознайомитися з комплексом послуг, які на ній надають. Чим більше список, тим краще. Це може говорити про те, що рівень її високий, професіонали мають потрібний досвід в різних сферах.

Бажано, що б майстер міг розбиратися в багатьох поломки, вміти робити дрібний ремонт, а також діагностувати велику поломку.

Також хорошим плюсом буде наявність кафе і автомийки. Тоді можна зробити кілька справ за раз.

Професіоналізм працівників

Найчастіше, про кваліфікаціях і досягнення працівників говорять вивішені на стінах їх ліцензії та різні отримані відповідні документи. Потрібно не полінується і вивчити їх.

Про компетентності персоналу можна судити після особисто бесіди. Хороших спец як правило говорить впевнено і конкретно поставленого питання.

Устаткування

Варто звернути увагу на місце, де проводиться ремонти. Він має не бути безладним, обладнання обов'язково повинно мати відповідну калібрування, бути якомога більш сучасним.

Гарантія

З цим питанням бажано ознайомиться до того, як авто буде віддано на обслуговування.

Звернути увагу слід на такі моменти:

  1. термін гарантії;
  2. як будуть усунені неполадки в разі їх виявлення;
  3. дається гарантія на придбані запчастини;
  4. вивчити гарантійні обов'язки самої спеціальної теорії відносності.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь