Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як правильно обрати термошкарпетки

Термошкарпетки - важливий елемент в аксесуарах кожної людини. В таких шкарпетках ноги будуть сухими, свіжими, в теплі і комфорті. Вони підтримують оптимальний температурний баланс, додатково укріплені в зонах підвищених навантажень, захищають від натертостей, неприємних відчуттів, амортизують навантаження на ноги. Перуться вони дуже легко, тому не вимагають особливого догляду. Залежно від структури тканини можуть володіти антибактеріальним ефектом, завдяки чому не поширюють неприємний запах.

Термошкарпетки від https://adrenalin.kiev.ua/odezhda/thermo-socks підбирають по сезону, статі, функціональності, використання, матеріалу.

Основна їхня функція - відводити вологу з шкіри. Коли ноги стають вологими, піт поглинається тканиною, транспортується з внутрішнього шару на верхній, і далі волога випаровується в устілку або взуття. Тим самим кінцівки залишаються сухими, охолоджуються термошкарпетки, а потім і тіло людини.

Залежно від матеріалу бувають вовняні, синтетичні, бавовняні, неопренові, флісові або змішані. В наші дні синтетичні волокна (Acryl, Nylon, CoolMax, Polartec та ін) використовуються дуже якісні. Тканина виходить дихаюча і еластична, захищає від тиску і навантажень, береже ноги від потертостей і саден, неймовірно міцна і зносостійка. Також особливою популярністю користується натуральна шерсть овець-мериносів, яка відрізняється хорошими теплоізоляційними характеристиками, м'яка і гіпоалергенна.

Зимові термошкарпетки складаються з двох шарів. Внутрішній шар виконує влагоотведеніе, зовнішній - зігріває кінцівки, забезпечуючи їх додатковим теплом. У той час як літні бувають тільки одношарові (влаговиводящие).

Термошкарпетки бувають жіночими, чоловічими, дитячими та унісекс. Варто звернути на це увагу, тому що шкарпетки не за розміром будуть або сковувати рухи або з'їжджати і збиратися в некомфортні складки всередині взуття. Важливо, щоб носок щільно облягав п'яту. Залежно від сезону і призначення варіюється і їх висота.

Вибрати й купити термошкарпетки - безсумнівно, важлива умова для здоров'я ніг і організму в цілому.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь