Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Яке вибрати взуття для дитини?

Забудьте про бабусині методи, за допомогою палиці або стрічки, якими ви вимірюєте ногу дитини. Вимірювання дитячої стопи не обмежується тільки її довжиною, про що багато людей забувають.

Коли прийде час купувати перші туфлі для малюка, обов'язково сходіть в магазин разом з дитиною. Потрібно, щоб дитина брала участь у виборі, щоб взуття добре підходило, відповідаючи до ноги дитини. Ви не повинні купувати взуття занадто велике «на виріст». Ходити незручно як в дуже вузьких туфлях, так і в дуже просторих.

Варто пам'ятати, що взуття повинно мати запас близько 8-10 мм через швидке збільшення довжини стопи та подовження і переміщення стопи вперед при ходьбі. Це буде виглядати трохи по-іншому у випадку з відкритими туфлями. Сандалії повинні бути на 4-5 мм довше стопи. Хоча багато фахівців рекомендують саме закриті сандалі для дітей, завдяки чому у них буде менше збитих пальців, і менше приводів для занепокоєння у батьків.

Дитяче взуття B & G

«B & G» завоював увагу покупців як вітчизняний виробник дитячого і підліткового взуття. Торгова марка дитячого взуття «B & G» з'явилася досить давно - ще в 1999 році. За час свого існування вона встигла підкорити навіть найвимогливіших батьків. «B & G» займається випуском своєї продукції під такими відомими назвами, як: «Little Deer», «Princess Sindy», «Cinderella» і «Королева Краси», придбати які можна тут. І кожен подбренд вже давно має своїх постійних шанувальників.

Взуття «B & G» виконана з якісних, міцних і зносостійких матеріалів: натуральної та штучної шкіри, каучуку, замші, нубуку. Під час виробництва моделей виробники ретельно дотримуються необхідні норми технологічного процесу.

Торгова марка БГ славиться широким вибором відтінків свого модельного ряду. Так, одні й ті ж туфлі чи босоніжки «B & G» обов'язково отшиваются в декількох відтінках. Дизайн взуття даного виробника є неповторним і ексклюзивним, тому що компанія завжди намагається слідувати модним тенденціям і йти в ногу з модою, а висококваліфіковані дизайнери прагнуть знову і знову дивувати покупців зовнішнім виглядом свого асортименту. Щорічно «B & G» виробляє дві колекції: весняно-літню (босоніжки, туфлі, сандалі, кеди, кросівки) і осінньо-зимову (туфлі, черевики, чоботи).

Дитяче взуття «B & G» для хлопчиків і дівчаток - це ідеальний варіант для вашої дитини. Для нього характерні: наявність жорсткого задника і супінатора, комфортний і продуманий дизайн кожної моделі, використання тільки високоякісних матеріалів. Ну а найголовніша перевага даного взуття - це доступна ціна.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь