Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ДИТЯЧЕ ЗИМОВЕ ВЗУТТЯ ДЛЯ ХЛОПЧИКА

Зима - це унікальна пора року, коли сама природа надає велике розмаїття розваг на свіжому повітрі: катання на ковзанах, лижах, санках, ігри в сніжки та інше. Зупинити пустунів від зимових розваг не здатні навіть сильні морози, сніг і хуртовина. Щоб таке дозвілля було безпечним і не привело до застуди, важливо правильно вибрати дитячі зимові чоботи для хлопчика. Якісне взуття забезпечить збереження ніжок сухими і теплими, що вбереже дитину від простудних хвороб і звичайно плоскостопості. А ще в цьому вам допоможе ортопедичне взуття для дітей, великий асортимент який є на нашому сайті.

ЯК ОБРАТИ

Зимові черевики для хлопчика слід вибирати дуже уважно, враховуючи ряд важливих нюансів. Перш за все взуття повинна відповідати наступним критеріям:

  1. якість;
  2. надійність;
  3. зручність;
  4. безпека;
  5. надійна фіксація стоп;
  6. непромокаемость;
  7. збереження тепла.

Щоб зимові чоботи для хлопчика відповідали всім вище зазначеним вимогам, придбайте якісну обувь для детей зимняя оптом від відомих виробників. Віддайте перевагу взуттю з натуральних матеріалів - шкіри або нубуку. Такі вироби добре зберігають тепло, бережуть ніжки від промерзання і промокання. Зимові черевики для підлітків і хлопчиків з штучних матеріалів не пропускають повітря і швидко лопаються при сильному морозі, втрачаючи свій презентабельний вигляд.

Останнім часом популярність набирають мембранні вироби. Такий матеріал є фторопластову плівку, яка не випускає назовні тепло, а всередину не пропускає вологу. Це допомагає зберегти ноги в теплі і сухості.

Зверніть увагу на утеплювач і підошву. Щоб черевики зимові для хлопчика зберігали тепло, вибирайте вироби з натуральним хутром всередині (овчиною) і хутряної устілкою. Альтернативним варіантом можуть виступати високоякісні штучні утеплювачі - фліс, тінсулейт, холлофайбер і ін.

Підошва чобіт повинна бути легкою, непромокаючої, гнучкою і рифленою. Це забезпечить комфорт під час рухів і допоможе уникнути травм.

ЯК ВИЗНАЧИТИ РОЗМІР

Купуючи чоботи зимові на хлопчика, важливо правильно визначити розмір. Для цього виміряйте стопу дитини сантиметровою стрічкою і знайдіть отримані дані в розмірної таблиці. При цьому обов'язково враховуйте прості рекомендації.

Додавайте невеликий запас, оскільки в зимовий час доведеться одягати теплі шкарпетки або ніжка дитини може вирости. Наявність невеликого простору створить повітряну подушку, яка забезпечить збереження тепла. Зверніть увагу, що вибір зимового взуття відрізняється від вибору, наприклад, спортивного взуття для хлопчиків. Тут, на відміну від чобітків, нога повинна "сидіти" щільно. При цьому дитяча зимове взуття для хлопчиків не повинна бути занадто вільної, інакше дитині буде незручно ходити, а також це може привести до деформації стопи.

Обов'язково враховуйте повноту взуття. Для вузької ніжки не підійдуть зимові черевики на хлопчика з широким носком і халявою. У такому взутті нога буде бовтатися, що викличе дискомфорт під час ходьби. Зимові чоботи на хлопчика повинні підходити і з підйому, в іншому випадку вони будуть надмірно здавлювати стопу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь