Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Головні переваги лінійки iPhone 11

Не так давно компанія Apple провела грандіозний захід в Театрі Стіва Джобса, показавши світу нові флагманські моделі - iPhone 11, iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max. Чи варто купувати новинки? Які у смартфонів переваги і недоліки? Ми постаралися розібратися з цими питаннями в цьому матеріалі.

Позитивні моменти

Збільшений акумулятор

Мабуть, однією з головних «перемог» лінійки iPhone 11 можна вважати високий час автономної роботи. Apple зуміла дійсно дуже серйозно «прокачати» показник автономності - варто лише поглянути на невеликі зведення:

  1. iPhone 11 став працювати на 1 годину довше, ніж iPhone XR;
  2. Apple iPhone 11 Pro став працювати на 4 години довше, ніж iPhone XS;
  3. iPhone 11 Pro Max став працювати на 5 годин довше, ніж iPhone XS Max.

Apple домоглася такого значного приросту завдяки місткому акумулятору, програмним поліпшенням в iOS 13 і енергоефективному процесору Apple A13 Bionic. Таким чином, користувачам більше не потрібно буде переживати, що їх смартфон «не доживе» до вечора.

Варто зазначити що це рішення було дуже вчасним - iPhone ще кілька років тому втратив статус «довго живучого» смартфона. За показником автономності флагмани Apple не могли протистояти навіть бюджетним смартфонам від великих китайських виробників. Так, звичайно, більше тривати не могло.

Можливості нових камер

Акумулятор - це приємний бонус, але в цьому році Apple зробила велику ставку на вдосконалені камери. Компанія додала додатковий модуль в кожну модель, що дозволило досягти чудових результатів.

Нові можливості портретної зйомки, підтримка запису відео в 4К 60 FPS на всіх трьох об'єктивах, оптична стабілізація зображення, «розумні програмні алгоритми» та інші поліпшення дозволять Apple зайняти місце на п'єдесталі кращих «камерофонів».

Покращений дисплей

Для багатьох стало несподіванкою, що Apple вирішила поліпшити і без того прекрасний по перенесенню кольорів OLED-дисплей iPhone X/XS/XS Max.

За запевненням Apple, в iPhone 11 Pro і iPhone 11 Pro Max ставляться найкращі дисплеї. Компанія настільки впевнена в бездоганній якості нових екранів, що змінила маркетингову назву на Super Retina XDR.

Якщо говорити про специфікації - контрастність дисплея зросла вдвічі - з 1 000 000: 1 до 2 000 000: 1. Також був поліпшений показник максимальної яскравості - 800 кд/м² проти 625 кд/м².



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь