Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ОСОБЛИВОСТІ КОЛЕКЦІЇ PANDORA REFLEXIONS

Ювелірний бренд Pandora регулярно радує своїх прихильниць, випускаючи нові, оригінальні колекції. Цей рік не став винятком, адже дизайнери розробили лінію унікальних прикрас REFLEXIONS. Чим же здивував відомий бренд в цей раз?

Особливості колекції Пандора Reflexions

Отримати в подарунок або купити Шарми Pandora мріють мільйони модниць по всьому світу. Особливою популярністю користується остання колекція «Рефлекс». Компанія розробила базовий комплект Шармів, які ідеально поєднуються з будь-яким чином. Створили колекцію дизайнери компанії Фікареллі і Терзі, які надихнулися мистецтвом епохи Відродження. Елементи браслетів одягаються за допомогою спеціальних кліпс, завдяки чому їх легко змінювати, комбінувати, поєднувати один з одним. Більше свободи, більше можливостей і часу.

Оригінальні ювелірні прикраси Пандора не тільки дуже гарні, але і зручні в шкарпетці. Ланцюжок вироби має м'яке, дрібне плетіння, яке дарує йому гнучкість і ніжність. Якісний метал практично не відчувається на руці, не викликаючи дискомфорту своєю вагою.

Для Пандора браслету купити можна необмежену кількість Шармів. На кліпсі кріплення зроблена силіконова вставка, тому підвіска не змінює своє розташування, не ковзає і не перекручується. Дизайнери ювелірної компанії рекомендують поєднувати в одному образі до 7 Шармів, але це лише рекомендація. Ви самі можете вибирати кількість, тип і комбінації Шармів, ніяких обмежень і заборон.

Браслети і шарм представлені в декількох кольорах.

А саме:

  1. срібло;
  2. pandora rose;
  3. pandora shine.

Кольори можна поєднувати один з одним, експериментуючи з новим образом. Наприклад, сьогодні ви можете надіти на золотий браслет срібні шарми, а завтра на срібний браслет золоті шарми.

Симетричні, сітчасті візерунки на виробах колекції Рефлекшін виглядають унікально і незвично. Базовий комплект дозволяє створювати прикраса під свій смак і настрій. З Пандора ви можете відчути себе особистим дизайнером. Шарми інкрустовані кубічним цирконієм, стануть яскравим контрастом на фоні класичних кольорів металу, а брендові гравіювання підкреслять ваш стиль і вишуканість.

Де купити нову колекцію Pandora Reflexions?

Купити підвіски Пандора в Україні ви можете в нашому інтернет-магазині. У нас вас порадує не тільки широкий асортимент виробів, а й акція на прикраси Пандора. Придбати браслети і шарми можна за низькими цінами. Оплатити покупку і замовити доставку можна будь-яким зручним вам способом.

У нас представлена тільки оригінальна продукція, яка стане доповненням вашого бездоганного відображення. Створюйте свій образ з новою колекцією Pandora Reflexions (Рефлекшін). Не відмовляйте собі в задоволенні виглядати ідеально.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь