Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати якісну сантехніку

Якщо у вас з'явилася потреба недорого купити сантехніку для будинку, варто серйозно поставитися до її вибору. Погодьтеся, немає особливого бажання і зайвих фінансів міняти ванну або раковину кожні кілька місяців - такі речі повинні служити роками.

Поради для кожної категорії

Про будь-який товар хочеться дізнатися докладніше. Ось невеликі поради по найпопулярнішим спискам товарі,  за якими покупці найчастіше вирушають в интернет-магазин сантехники:

Ванни

Ваша ванна повинна підходити під розмір вашого тіла, щоб в ній можна було вільно розвернутися. Можна вибрати або чавунну, або сталеву ванну - вони майже не відрізняються по довговічності. Якщо у вас у ванній кімнаті мало місця, можна вибрати кутову ванну, якщо є вільна стінка без меблів - стінну.

Душові кабіни

У кабінки душа повинні щільно закриватися двері, бути різні способи подачі води: зверху і з допомогою шланга. Чавун, сталь і акрил - найпопулярніші матеріали для виготовлення піддону. Акрилове підставу зазвичай завжди більш естетичне і довговічне, тому на такі душові кабіни варто звернути увагу в першу чергу.

Змішувачі

Бажано, щоб вони були випущені авторитетної фірмою, мали великі зручні ручки. Найнадійнішими вважаються змішувачі з запірно-регулюючої арматурою. Варто вибирати ті пристрої, які встановлюються на стіну - вони прості в монтажі.

Водонагрівачі (бойлери)

Напевно ви не захочете митися в холодній воді. Водонагрівач повинен оперативно і якісно змінювати температуру води за вашим бажанням. Якщо хочете зайвий раз заощадити, зверніть увагу на електричні моделі. Вони, на відміну від газових або дизельних, витрачають найменше енергії і мають високий показник ККД.

Інсталяційні системи

Система подачі і зливу води повинна працювати безперебійно. Унітаз може знадобиться і вдень, і вночі. Рідина не повинна затримуватися а трубах, адже це може стати причиною неприємного запаху у ванній.

Сифони, клапани та трапи

Ці три елементи виконують кілька ролей: затримку, перелив і зміну води. Зазвичай всі вони зроблені з пластмаси, але бувають і металеві елементи. Зверніть увагу на ті, які мають прогумовану прокладку - вони більш надійні.

Гідромасаж

Це більше предмет розкоші, ніж важливий атрибут. Але все більше людей обладнають їм свої ванни: хто ж не хоче випробувати масаж струменями води і повітря? Але перед покупкою почитайте відгуки про різні моделі - ви дізнаєтеся, які з них приносять справжнє задоволення.

Де найкраще купити?

Якщо ви проживаєте в Україні, у вас є відмінна можливість вигідно і швидко вибрати і купити сантехніку в магазині https://bano.pro/. Головні переваги фірми - низькі ціни і великий вибір товарів і аксесуарів для ванної. У компанії є свій транспорт, який доставить ваше замовлення в будь-який селище або місто.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь