Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вигідно придбати авіаквитки?

З кожним роком кількість самостійних мандрівників зростає. Все частіше люди відмовляються від послуг туристичних агентств і самі планують відпочинок від і до: переліт, проживання, дозвілля. Звичайно, хочеться, щоб ціна квитка на літак не «кусалася» і була максимально вигідною. У статті дано декілька порад щодо пошуку дешевих авіаквитків, чия вартість не «з'їсть» весь відпускний бюджет.

Завчасність

Правило номер один - купуйте заздалегідь. Придбати квиток на літак до Праги можна задовго до дати планованого польоту. Чим раніше оформите замовлення, тим дешевше коштуватимуть місця в літаку і тим більший вибір. Ціни виявляться в рази вищими вже за місяць до поїздки.

Сайти з пошуку квитків

Помічниками в пошуку найвигідніших варіантів є спеціалізовані сайти. Завдяки фільтру з плаваючими датами, можливо дізнатися, у який день бажаний напрямок обійдеться у меншу суму грошей.

Авіакомпанії

Коли дата і рейс обрані, порівняйте ціни на сайті авіакомпанії і спеціалізованих сайтах, де ви шукали авіаквитки до Лондону і назад. Іноді у перевізника вартість виявляється на порядок нижчою, хоча деколи буває і навпаки.

Акції

Перевірте, чи немає у авіакомпаній на вашому напрямку акцій в зазначені дні. Можливо, знижки є в інші числа, і ви ще зможете трохи перенести період відпочинку.

Лоукостери

Звертайте особливу увагу на так звані лоукостери - компанії, що здійснюють найдешевші перельоти з мінімумом супровідних безкоштовних послуг. Вони відмінно підійдуть, коли потрібно подолати невелику відстань.

Гарячі квитки

Для спонтанних поїздок незамінними є сайти з розпродажами гарячих квитків і акціями. Останні місця на рейси в поточному місяці, купони на п'ятдесяти відсоткову знижку, безкоштовний другий квиток - все це дозволить заощадити на перельоті.

Додаткові послуги

Уважно стежте за тим, що саме ви купуєте, коли оформляєте квиток. Є обов'язкові збори і ті, від яких можна безболісно відмовитися (наприклад, страховка і трансфер з аеропорту). Подумайте також, чи потрібно вам багажне місце або вистачить ручної поклажі.

Дотримуючись цих простих порад, ви навряд чи переплатите за свою поїздку.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь