Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати кий для більярду

Для тих, хто всерйоз задумався про те, щоб почати грати в пул, ми підготували кілька рекомендацій про те, як підібрати одну з базових складових - зручний професійний кий для гри від https://tt-billiard.ua/.

Киї для пула виготовляються головним чином з твердолистяних порід дерева. Кращі світові виробники цього виду продукції, як правило, віддають перевагу саме кленовій деревині.

Якщо Ви тільки розпочинаєте всерьйоз грати в більярд, для вас буде досить придбати кий початкового або середнього цінового порядку: відточите майстерність з найпростішим києм, а вже потім можна буде подумати і про авторські, оригінальні неповторні рішення. Єдино важливий момент спочатку - це тактильні відчуття: важливо, щоб матеріал був для вас приємним на дотик.

Професійному гравцеві рекомендується мати кілька київ: розбійник (кий тільки для розбиття піраміди), кий для гри, укорочений кий для стрибкових ударів.

ПРИ ВИБОРІ КИЯ ДЛЯ АМЕРИКАНСЬКОГО варіанту гри на більярді "ПУЛ" слід керуватись трьома аспектами:

  1. Естетичний критерій (декоративний або простий варіант). Кий для пула повинен подобатися зовні, а також бути приємний в тактильному плані, тому як грати києм, який не зовсім комфортно тримати в руках і викликає роздратування своїм дизайном, не вірно.
  2. Вага кия (важкий, середній або легкий варіант)
  3. Наконечник

НА ЩО ЗВЕРТАТИ УВАГУ ПРИ КУПІВЛІ КИЯ ДЛЯ ПУЛУ:

  1. Загальне виконання кия. Якщо ви тримаєте виріб в руках, оцініть, наскільки він рівний. Перевірте, щоб в стику не було зазорів. Скручування не повинна бути проблемною, обплетення повинна відрізняться високою щільністю намотування і хорошою гладкістю.
  2. Вага кия повинна складати від 18 до 21 унції (~ 510-595 грам). Найбільш популярною серед гравців вважається вага в районі 19 унцій (~ 540 грам)
  3. Довжина кия для пулу становить 155 см. Це варіант київ, який найбільш часто зустрічається.
  4. Діаметр наклейки. Для пулу цей параметр варіюється в діапазоні від 12 до 14 мм.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь