Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Навіщо потрібна контекстна реклама

Якщо ви вирішили розвивати свій бізнес, не обійтися без "виходу в мережу" і якісного просування. Налаштування контекстної реклами вважається одним з найбільш дієвих методів. Далі ми розберемо її особливості та підводні камені.

Google реклама доступна всім, у яких є власний сайт.

Але є типи бізнесу, яким без цього не обійтися:

  1. Молоді компанії: якщо ви тільки недавно створили сайт, у вас немає шансів з'явитися в результатах природної видачі пошукових систем. Адже спочатку потрібно оптимізувати ресурс під вимоги алгоритму, що потребує чимало часу. Завдяки правильній кампанії (наприклад, від https://seo-websites.top/kontekstnaya-reklama) ваш сайт потрапить в перші рядки видачі, тоді як ви можете спокійно займатися оптимізацією.
  2. Бізнес, який працює у висококонкурентній сфері. Щоб опинитися в топі, потрібно замовити рекламу в інтернеті. Так ви обійдете конкурентів.
  3. Сайти на Flash практично неможливо просувати за допомогою СЕО-оптимізації. Доводиться або створювати HTML-копію, або запускати різні види реклами.

КР необхідна при виведенні товару на ринок. У ваших інтересах повідомити про це якомога більшій кількості людей. Надалі використовуйте такі оголошення, щоб інформувати потенційних клієнтів про оновлення асортименту. Сьогодні Google реклама відіграє велику роль в бізнесі.

Хороші результати показують оголошення, що інформують про акції та вигідні пропозиції.

Контекстна доповнює SEO - грає роль свого роду подушки безпеки, яка не дасть загубитися в разі просідання в органічних результатах пошуку.

Де замовити просування в інтернеті

Зараз просування інтернет магазину, як і будь-якого іншого інтернет-ресурсу, здійснюється з використанням різних інструментів і методик. Один з яких - настройка такої реклами.

Метод має ряд переваг:

  1. Охоплення: ви зможете охопити дійсно широку аудиторію (близько 90% всіх користувачів). Щоб підсилити ефект, можна налаштувати таргет в соціальних мережах.
  2. Спрямованість на конкретну ЦА. Адже пропозиції будуть показані тільки тим, хто вже зацікавлений у вашому товарі, послузі або схожих. Додатково можна запустити таргет, виставивши параметри: географія, стать, вік, інтереси.
  3. Швидкість настройки, адже створити просту кампанію ви можете буквально за кілька годин.
  4. Ще одна перевага - оплата за результат, адже ви платите тільки за кліки, а не за покази.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь