Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Apple TV + набрав 33,6 мільйона користувачів в США

Відповідно до змісту огляду ринку Ampere Analysis, Apple TV + набрав 33,6 мільйона користувачів на ринку США, в той час як Disney + в даний час набрав 23,2 мільйона користувачів.

Згідно з даними дослідження ринку Ampere Analysis та інформації сайту dailyonline.ru, поточні послуги потокового відео в Сполучених Штатах, такі як Netflix, зібрали близько 61,3 млн користувачів, у Amazon Prime Video - 42,2 млн користувачів, а у Hulu - 31,8 млн користувачів. Що стосується потокового мовлення. Новачки в аудіовізуальних сервісах Apple TV + і Disney + зібрали 33,6 млн і 23,2 млн користувачів відповідно.

З часу впровадження сервісу Netflix запустив потоковий сервіс на ринку США в лютому 2007 року, Amazon Prime Video почав надавати послуги в 2006 році, Hulu приєднався до конкурентам в 2008 році, а Apple TV + і Disney + Він був запущений в листопаді 2019 року і за короткий час зібрав велику кількість користувачів.

Серед них Apple TV + має право на безкоштовне використання нової покупки телефону Apple протягом одного року, що може залучити велику кількість користувачів за короткий період часу. Disney + обумовлений власним контентом Disney, а також великою кількістю привабливого контенту і оригінальних альбомів. Так що це також привертає багато передплатників.

Виходячи з поточної ринкової стратегії, незважаючи на те, що Apple може накопичувати велику кількість користувачів з безкоштовним річним досвідом перегляду, ключовий момент полягає в тому, скільки користувачів можна зберегти після листопада 2020 року і чи можна продовжувати накопичувати більше людей, щоб рости, тому Це залежить від того, чи зможе Apple продовжувати привертати увагу своєю оригінальністю, в іншому випадку, з огляду на нинішню частку на світовому ринку продуктів Apple, може з'явитися можливість накопичувати більше користувачів Apple TV + на ринку США і навіть на зарубіжних ринках.

Що стосується Netflix, хоча він як і раніше є лідером в області потокових відеопослуг в США, раніше опубліковані дані показують, що темпи зростання платних користувачів на ринку США знизилися, а це означає, що нові потокові відеопослуги, включаючи Apple TV +, Disney + і навіть HBO Max, будуть Існує більше можливостей для поділу ринку в Сполучених Штатах.

Однак, якщо ви подивитеся на весь світовий ринок, навіть якщо Apple Apple TV + може збільшити кількість користувачів протягом першого року безкоштовного перегляду, можливо, вона не зможе перевершити Netflix за кількістю користувачів. Зрештою, на додаток до існуючого контенту, Netflix має більш оригінальний контент Привертаючи увагу, навіть якщо більша частина контенту переробляється Disney для Disney +, Netflix і раніше залучає безліч людей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь