Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вивести кошти з Вебмані на карту?

Багато користувачів, працюючи в мережі використовують різні віртуальні гаманці для отримання оплати за свою працю. В першу чергу клієнта цікавить, як перевести накопичені віртуальні капітали з Вебмані на карту.

Щоб перевести кошти з гаманця Webmoney на картку, або наприклад обналичить вмз, можна скористатися кількома способами.

Прив'язка карти до гаманця Вебмані

Такий спосіб дозволить швидко і без проблем переказувати грошові кошти з Webmoney на картку і навпаки. До віртуального гаманця можна підключити декілька банківських карт. Для цього необхідно здійснити прив'язку, і скористатися такою інструкцією:

  1. Зареєструватися в Webmoney і отримати сертифікат ідентифікації (вказати і підтвердити паспортні дані);
  2. Прив'язати банківську карту до аккаунту, скориставшись послугою в особистому кабінеті, картка буде відображатися в профілі користувача;
  3. Щоб вивести, слід натиснути на кнопку «Виведення коштів», вказати суму яку потрібно відправити, підтвердити платіж, все грошовий кошти перераховані на карту.
  4. Для зручності слід встановити на персональний комп'ютер спеціальний додаток Webmoney Keeper. Встановивши програму, потрібно ввійти, використовуючи логін і пароль. У розділі "Мої WebMoney" вибрати пункт "Вивести WM", після цього дії з'явиться вікно, в якому вибрати «Банківський переказ», а потім валюту операції. Як правило, система запропонує клієнтові повторно ввести логін і пароль і код підтвердження.
  5. Після правильності введення коду, додаток відкриє вікно, в якому потрібно вказати суму переказу (від мінімальної суми) і натиснути кнопку «Вивести».
  6. Виконати переказ на офіційному сайті Webmoney Скориставшись офіційною сторінкою Webmoney можна зробити переклад з віртуального гаманця на карту будь-якого банку, скориставшись запропонованою функцією «Банкінг», але такі операції дозволені тільки клієнтам, у яких профіль має формальний атестат (перевірені дані паспорта та реквізити карт рахунки в банку). Для здійснення такої опції слід авторизуватися в Webmoney.
  7. Далі слід визначитися, якою валютою буде відбуватися переклад. Натиснувши на кнопку «Банківський переказ» клієнту буде запропоновано ввести банківські реквізити або перевірити правильність зазначених даних (якщо ця операція вже проводилася). Ввести суму, яку користувач планує перевести і підтвердити платіж. Лист з кодом для підтвердження операції буде відправлено в особистий кабінет Webmoney або на номер мобільного телефону зазначеного в профілі користувача. І тепер залишається чекати відправлення платежу.

Сайти посередники

Але існує і ще один спосіб для виведення грошових коштів на рахунок в банку. Для цього слід звернутися до сайтів посередникам, такі організації пропонують послуги з виведення з гаманця Webmoney грошей на картку, протягом декількох днів, і за послуги беруть більшу комісію. Для тих, хто не хоче вникати в усі технічні процеси перекладу такої спосіб буде найзручнішим, проте не варто забувати, що такий сервіс повинен бути перевіреним, інакше існує ймовірність залишитися зовсім грошей.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь