Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як підібрати дитячий велосипед

Напевно кожен, свого часу пробував кататися на велосипеді. Як вчора пам'ятає цей запаморочливий, п'янкий приплив адреналіну. Цей теплий вітер у волоссі і при цьому, повна дезорієнтація. Такі почуття, як ніби перший раз починаєш ходити. Коли не тямиш що відбувається, але щось явно відбувається. І це викликає захват!

Всі пам'ятають свій перший дитячий велосипед. Особливо ту історію, в якій перший збитий паркан, політ в кущі або розбита коліно. Звичайно ці моменти зустрічаються і в дорослому житті і не менш яскраві, але що було в дитинстві, то назавжди! Тому, будучи дорослим, важливо підібрати правильний велосипед для дитини, щоб його дозвілля не затьмарив майбутнє життя. Правильний перший крок дитини, може визначити весь подальший шлях.

ЯК ВИБРАТИ ДИТЯЧИЙ ВЕЛОСИПЕД?

Одним з основних правил, при виборі першого велосипеда на сайті https://www.velomisto.com.ua/velosipedy/, буде те, що не варто економити на здоров'я малюка. Не обов'язково керуватися словами ввічливого продавця, а самостійно розібратися в питанні. Можливо більш детально вивчити побажання дитини. Послухати думку фахівців, педіатрів, спортсменів. Сучасний вибір це океан марок, розмірів і комплектацій. Не відкладайте вибір велосипеда в довгий ящик, а то настане пора підбирати дорослий велосипед.

Коли думки експертів вислухали, свої цілі виділили і очікування дитини з'ясували. Тоді настала пора йти і купити дитячий велосипед. Головне, не забувайте, що дитячий велосипед повинен бути простим. Адже це перший його досвід. Складні механізми або вузли можуть налякати малюка. Це може геть-чисто відбити будь-яке бажання підходити до велосипеда. Завжди пам'ятайте, що на стадії знайомства, велосипед це його найкращий друг. І тільки в майбутньому, коли вийде розпалити в дитині дух велосипедиста. Тоді його дорога в спорт зажадає PRO-рівень велосипедного інвентарю. А його велосипед придбає більше наворотів.

НАДІЙНИЙ ДИТЯЧИЙ ВЕЛОСИПЕД

Очевидно, що всі велосипеди відрізняються не тільки характеристиками. У виборі, так само дуже важливий виробник. І якщо у радянських і пострадянських дітей були «Урал», «Салют», «Кама» або «Лелека». Причому ці велосипеди були надійніше всього надійного. Сьогодні все інакше! Сьогодні вітчизняні виробники, на жаль, поступаються в якості, закордонним моделям. Звичайно деякі з цих марок залишилися. А деякі випускають велосипеди навіть до сих пір. Але краще свої дитячі враження залишити в минулому. Адже сучасній дитині потрібна модель з сучасного асортименту. Ви ж не викочували на подвір'я Пенні-фартинг. Обов'язково, зверніть увагу на якість комплектуючих.

Погодьтеся, що педаль, яка відвалилася, затьмарить будь-який позитивний досвід. Як і несправні гальма не додадуть довголіття маленькому Ленс Армстронгу. Тому простежте щоб дитячий велосипед був надійний! У ньому нічого не повинно ламатися, стукати чи гнутися. І якщо не вистачає коштів на нормальний велосипед, то не купуйте дитячий велосипед.

Адже бюджетні марки часто роблять комплектуючі з неякісних сплавів. А якість збірки змушує опустити голову і сумно нею помахати. Потім лізти і все лагодити, практично з першого дня покупки. Не економте на здоров'ї малюка! Адже від якості першого велосипеда може залежати його життя!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь