Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Критерії вибору дверей

Будь-який власник будинку бажає максимально комфортно облаштувати своє житло. Тому уважно придивляється до всіх деталей інтер’єру. Звичайно, багато уваги акцентується на виборі дверей. Зараз на ринку пропонується величезний асортимент, серед якого може придбати навіть найвибагливіший клієнт. Хоча не завжди продукція являється доречною як по технічних параметрах, так і по зовнішньому вигляді.

Досить поширеними тепер вважаються шпоновані двері. Їх можна придбати на сайті компанії, де представлена детальна інформація і повний каталог. Характеризуються двері зі шпону наступними перевагами:

  1. приємна вартість (рівень діапазону встановлюється в залежності від особливостей кожної моделі);
  2. великий вибір (двері на будь-який смак);
  3. оригінальний дизайн (виробники приймають різні рішення з урахуванням додаткових аксесуарів і вигляду вузлів фурнітури);
  4. довговічність експлуатації без виникнення дефектів (пред’являється сертифікат якості від виробника).

Саме ці фактори сприяють популярності шпонованих дверей і їх домінуванню в порівнянні з іншими моделями. Що стосується безпосередньо шпону, то для виробництва дверної конструкції він може бути в наступних видах:

  1. натуральний (імітує оригінальну структуру натурального масиву дерев цінних порід);
  2. штучний (виготовляється зі стружки і меламінової смоли);
  3. відтворений (представляє собою структуру нецінних порід деревини).

Технологічні особливості шпонованих дверей

Виробництво шпонованих дверей представляє собою складний технологічний процес. Тобто спочатку виготовляється каркас, пустоти якого наповнюються певним масивом. Далі наклеюється МДФ і на ньому установлюється спеціальний шпон, який відповідає за естетичний вигляд дверей. Щоб вони не руйнувалися під дією зовнішніх факторів, на поверхню наноситься лакове покриття. Саме воно сприяє швидкому очищенню дверей від забруднень звичайними миючими засобами.

За допомогою різних ексклюзивних моделей шпонованих дверей цілком реально реалізовувати найбільш складні дизайнерські рішення. Усі додаткові аксесуари, в тому числі і фурнітура, виготовляються з міцних сплавів. В будь-якому випадку гарантується виробником якісна безперебійна експлуатація шпонованих дверей протягом довгих років.

Щоб здійснити замовлення потрібно зв’язатися з менеджерами, які допоможуть зробити найбільш доречний вибір в плані ціна-якість.

Віддаючи перевагу продукції компанії “Центр Дверей”, клієнт має можливість придбати якісний і доступний товар в плані вартості. Тому скористатись представленими послугами - це правильне і просте вирішення складних дизайнерських задач.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь