Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати кредит

При виникненні фінансових проблем багато людей звикли по-старому звертатися в банк. Більшість співгромадян або не чуло, або боїться брати кредити онлайн. Однак, якщо слідувати деяким простим правилам, то можна отримати мікропозик швидко і легко.

Аналізуйте пропозиції декількох фірм

Для того, щоб взяти позику на карту в Україні, не варто довіряти першій-ліпшій кредитної компанії. Досить часто зустрічається реклама ненадійних фірм, які обманюють людей. Більш раціональним рішенням буде ретельне вивчення кожної МФО окремо. Найзручніше користуватися агрегаторами при пошуку пропозицій, де є можливість наочно побачити суму, терміни і ставки.

Якщо немає часу на аналіз, і кошти потрібні терміново, то краще оформляти кредит в надійної, перевіреної структурі, яка працює цілодобово. Однією з таких є creditkasa.

Загострюйте увагу на деталях

Вкрай небажано оформляти довгострокові позики. Чим більше термін, на який ви берете кредит, тим більше вам доведеться заплатити за користування коштами. Рекомендується брати гроші в борг через інтернет не більше, ніж на місяць. При цьому відсоток не повинен перевищувати 1.5-2%.

При недотриманні цих умов мікропозик може сильно обтяжити вас і нашкодити сімейному бюджету.

Дізнайтеся, чи є спецпропозиції

Деякі організації пропонують акції, завдяки яким можна заощадити пристойну суму грошей, наприклад, перший позику під 0 відсотків. Тому радимо уважно читати, що написано на веб-сторінках.

Крім того, існують спеціальні програми для постійних клієнтів: програми лояльності, знижені процентні ставки. Іноді такі пропозиції навіть виграють у порівнянні з банками. Вибрати оптимальний займ на карту з автоматичним схваленням при ретельному аналізі не представляє складності.

Подавайте не одну заявку

Якщо навіть після аналізу сумніваєтеся і не знаєте, що вибрати, зверніться в кілька організацій. Таким чином можна буде отримати потрібну суму у тій компанії, яка швидше видасть дозвіл. До того ж, в такому разі є і запасний варіант.

Пишіть тільки правду

Найскладніше в оформленні кредиту - це не вибір компанії, а заповнення анкети. Вказуйте тільки свої актуальні особисті дані, тому що МФО перед схваленням оцінюють кожного потенційного позичальника. При наявності помилок або недостовірної інформації в розділі доходів у позику буде відмовлено. До речі, МФО часто не дивляться на погану кредитну історію, тому можна не замовчувати про проблемні кредити в минулому. Поручителів теж не потрібно.

Оформити вигідний кредит цілком можливо. Необхідно уважно читати інформацію і слідувати умовам. При такому підході співпраця буде успішною.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


One thought on “Як вибрати кредит

Залишити відповідь