Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Що зробити, щоб туфлі на підборах-шпильці стали зручними

Як носити туфлі на шпильках, щоб ногам було комфортно.

Всі, хто носить підбори, знають як це буває важко. Є різні думки, чому жінки, ні дивлячись ні на що, носять високий каблук.

Одне з таких думок, що каблуки носять невпевнені в собі жінки. Я б посперечалася з таким твердженням. Сама ношу каблуки, але невпевненою мене не назвеш і це не тільки моя думка.

Невпевнені в собі жінки можуть носити підбори і взагалі одягатися дуже зухвало, а можуть не носити підбори зовсім і одягатися як можна більш непомітно, але ні той ні інший випадок ми не обговорюємо, тому що у цій статті ми говоримо про красу і стиль.

Навряд чи хтось сперечатиметься з тим, що жінка на каблуках завжди буде виглядати привабливіше, помітніше і елегантніше. Величезний вибір взуття на будь-який смак - на сайті https://maxus.in.ua/jenskaya-obuv/.

Що робити, щоб в туфлях на підборах відчувати себе комфортніше.

Перше і головне правило - купувати таке взуття завжди на розмір більше. Не переживайте, ніхто цієї різниці не помітить, але зате помітять, якщо ваші ноги втомилися і ви себе від цього погано відчуваєте.

Якщо ви збираєтеся на побачення, каблуки - це завжди найправильніший вибір, щоб відчувати себе привабливою і подобатися.

Якщо ви носите каблуки, то знаєте, що нога в таких туфлях завжди набрякає і для того, щоб цього набряку було куди діватися і потрібен цей зайвий сантиметр, який ви і врахуєте при виборі більшого розміру.

Гігієна взуття понад усе - стопа повинна дихати

Друге, але не менш важливе, правило - вкласти в туфлі гігієнічні устілки. Особливо, якщо ви носите взуття на голу ногу, що без сумніву дуже правильно.

Устілка не тільки буде дихаючої прошарком, але "забере на себе" трохи "зайвого" простору і тоді можна не боятися, що у вас будуть злітати туфлі під час ходьби, - не будуть.

Для таких цілей підійдуть устілки за найнижчою ціною. І не тільки у взуття на підборах, але і в кросівки, і в черевики - це необхідно робити, оскільки зараз актуально носити взуття без шкарпеток і колготок.
З гігієнічними устілками ви однозначно будете відчувати себе впевненіше і комфортніше. Перевірено.

Існує дуже багато ділових заходів - від корпоративів до переговорів, де каблук входить в обов'язковий дрес-код.

Устілки у взутті завжди виглядають дуже естетично, особливо якщо вам доведеться десь роззутися, щоб дати відпочити своїм ніжкам - педантичні чистюлі відразу оцінять ваше акуратне ставлення до себе - це завжди плюс до іміджу.

Устілки бувають різні

Якщо ви хочете, щоб ваша стопа не деформовані від носіння взуття на підборах, використовуйте устілки з супинаторами.

Такі устілки будуть коштувати на порядок дорожче звичайних гігієнічних, але зате ви їх зможете використовувати в будь-якому взутті, яку носите і ноги вам за це "подякують"!



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь