Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Домашні комахи: як позбутися, профілактика разом з Insect-Killer

У будь-якому випадку дрібні жучки в квартирі - це не найприємніше сусідство. Які б види не проживали, від комах необхідно позбавлятися усіма способами. Як позбутися від жучків в квартирі? Маленькі чорні жучки в квартирі не заведуться, якщо тримати все в чистоті.

Безумовно, ніхто не застрахований від зараження ззовні, коли чорні жучки в квартирі з'являються з якимось необережно принесеними речами. Якщо вже таке сталося, то саме час дізнатися, як очистити такі важливі предмети побуту і місця нашого проживання, як ліжко, кухня, ліжко.

Жуки у будинку: як позбутися за допомогою професіоналів

Жуки будинку не повинні з'являтися, якщо господарі стежать за своїм житлом. Але ніхто не застрахований від того, що маленький коричневий жук оселиться на полиці з крупами через невдалої покупки в маркеті, наприклад, потрапить в будинок із зараженим пакетом муки.

Не переживайте! Засобів для виведення небажаних комах у магазині Insect-Killer досить. Знищення домашніх комах можна умовно розподілити на два етапи: самостійне і професійне. Як правило, історія з комахами закінчується після першого. Але якщо заражений, наприклад, весь багатоповерховий будинок, індивідуальне «лікування» не допоможе.

Чорні жуки в будинку, таргани та інші види прекрасно мігрують по самим крихітним лазам, яких у великих просторах незліченну кількість. Тоді на допомогу повинні прийти спеціальні служби, які працюють при кожному муніципалітеті. Санітарній обробці піддається все житло з повтором в кілька циклів.

Маленькі коричневі жуки в квартирі: позбавляємося

Для індивідуального використання розроблені різноманітні види пестицидів - сильних отрут, - які діють тільки на домашніх комах і відносно нешкідливі для людини і тварин. Ці засоби випускають в спреях, порошках, таблетках і гелях. Наносяться, як правило, в масових місцях проживання шкідників, наприклад під плінтусами і за меблями. Коричневий жук, як правило, ховається в шафах і затишних куточках книжкових полиць, тому обробляти необхідно і там.

Отже, що ж робити, якщо непрохані гості все ж з'явилися:

  1. Провести ретельний огляд, визначити локацію (найчастіше це кухня).
  2. Викинути все непотрібне - поліетиленові пакети, незакриті пачки круп, борошна та іншого.
  3. Захистіть потрібні продукти - найкраще заморозити на кілька днів в морозильній камері.
  4. Борошно і крупи прожарити в духовці - висипати на деко і тримати близько години при мінімальній температурі (50 градусів).
  5. Ретельно перемити всі полки в кухонних шафах, обробити оцтовим розчином (3: 1).
  6. Випрати штори, рушники, скатертини.

Якщо маленькі жуки завелися в крупах, будьте безжальні і позбудьтеся від заражених продуктів. Але навіть після того, як всі потенційно інфіковані продукти харчування винесені з дому, обов'язково проведіть дезінфекцію.

Знадобиться: Ретельне вологе прибирання з оцтовим розчином. Обробка пестицидами. Нагадаємо, що обробка хлоркою результатів не дасть. Дезінфікувати бажано, як уже говорилося, оцтом і стандартними спиртовими дезінфекторами, які продаються в аптеках.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь