Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Обираємо меблі за індивідуальним замовленням - переваги

Придбати меблі на замовлення або обмежитися стандартними пропозиціями ринку? З такою дилемою стикався кожен, хто хотів стильно облаштувати своє житло. Незважаючи на те, що сучасний меблевий ринок готовий запропонувати своїм покупцям величезну кількість якісної продукції, підібрати собі щось особливе не завжди видається можливим. З одного боку, не влаштовує колір. З іншого - розміри або вартість. Не варто забувати і про відсутність унікальності.

Придбавши в магазині готову шафу або комод, немає гарантії того, що точно такі ж вироби не побачиш у своїх знайомих і друзів. Женучись за ексклюзивністю і бажаючи оформити приміщення з урахуванням абсолютно всіх індивідуальних запитів, впоратися з проблемою можуть тільки якісні меблі на замовлення за індивідуальними розмірами, замовити які можна на сайті corf-mebel.ua.

ВИГОТОВЛЕННЯ МЕБЛІВ НА ЗАМОВЛЕННЯ

Сьогодні послуги з виготовлення меблів на замовлення користуються величезною популярністю. Пояснити таку закономірність можна переліком тих переваг, якими відрізняються ці послуги:

  1. Величезний вибір матеріалів, кольорів і стилів. Зробивши свій вибір на користь меблів на замовлення, не доведеться сумніватися в тому, що отримаєш виключно ексклюзивну модель, що буде виконана в одному єдиному екземплярі;
  2. Меблі під замовлення виготовляється по заздалегідь створеному дизайн проекту, участь в якому бере безпосередньо замовник. Завдяки порадам досвідченого дизайнера, можна легко визначитися саме з тим варіантом, який буде ідеально відповідати інтер'єру приміщення;
  3. Вибравши меблі на замовлення, автоматично робиш ставку на те, що меблі будуть виконані якісно і з дотриманням всіх попередніх замірів;
  4. Збірка проводиться на місці і входить у вартість замовлення.

ВИГОТОВЛЕННЯ МЕБЛІВ ПО ДИЗАЙН ПРОЕКТАМ

Замовник озвучує свої побажання, а дизайнер створює 3D візуалізацію почутого, виробляє виміри і готує дизайн проект. За даним проектом і кресленнями виготовляють меблі в точності по всіх параметрах. Таким чином, клієнт може заздалегідь побачити, як в реальності виглядатиме його ідея і при необхідності внести всі відповідні корективи, після чого буде виготовлена меблі.

На даному етапі часто виникають труднощі, тому що не кожна компанія готова братися за складні проекти, що пов'язані з комбінацією різних і дорогих матеріалів. CORF Меблі - це виняток із правил. З цією компанією можна заощадити не тільки гроші, але і час.

ВИРОБНИЧА КОМПАНІЯ CORF Меблі

У компанії CORF Меблі - забезпечується комплексний підхід до вирішення будь-яких питань, що пов'язані з виробництвом меблів. Використовуючи отриманий ескіз дизайнера і креслення конструктора, досвідчені фахівці виготовляють меблі, приділяючи особливу увагу кожній дрібниці.

CORF Меблі дозволяє замовникам не обмежувати себе в бажаннях. Тут можна замовити навіть найбільш нестандартні меблі на замовлення, в яких будуть одночасно поєднуватися різні стилі і матеріали. Сучасне обладнання дозволяє виконувати замовлення швидко і якісно. Зробивши свій вибір на користь CORF Меблі, завжди можна буде розраховувати виключно на найкращий результат. Плюс до всього, надається гарантія на роботу.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь