Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати якісні пластикові вікна

Якісне вікно - запорука того, що в будинку буде комфортно і затишно в будь-яку погоду. Він захистить від холоду і збереже прохолоду влітку, позбавить від вуличного шуму і забезпечить безпечне провітрювання.

Чому виникають проблеми з пластиковими вікнами?

Деякі власники квартир і будинків, які встановили пластикові вікна, скаржаться на проблеми з віконними конструкціями. Неякісні вікна погано відкриваються і закриваються, деформуються під дією спеки або морозу, можуть випускати неприємні аромати.

Причина всіх цих проблем в тому, що такі пластикові вікна виготовляються з неякісних комплектуючих і з порушенням вимог технології виробництва. Недобросовісні виробники використовують дешевий несертифікований профіль з недостатнім армуванням і неякісну фурнітуру. Тому купуючи та встановлюючи пластикові вікна, необхідно робити обдуманий вибір і не економити на якості віконних конструкцій.

Критерії вибору якісних пластикових вікон

Основою будь-якого пластикового вікна є віконний профіль, від його якості залежить термін експлуатації і зовнішній вигляд конструкції. Визначити «на око» якість профільної системи складно, тому краще всього вибирати вікна, виготовлені з сертифікованого профілю перевірених брендів. При покупці обов'язково уточніть марку віконної системи і простежте, щоб вона була вказана в договорі.

Якісна віконна фурнітура здатна витримувати кілька десятків циклів відкривання і закривання. Вона дозволяє регулювати притиск стулок, забезпечуючи комфортне користування вікном протягом всього року. Різниця у вартості віконної фурнітури преміального і бюджетного класу відносно невелика, а термін експлуатації і зручність користування значно вище.

Склопакет пластикового вікна повинен бути виготовлений з якісного скла, що не має помутнінь, бульбашок і інших сторонніх включень. Він не повинен виділяти неприємних ароматів, їх наявність - ознака використання низькоякісного несертифікованого герметика.

Компанія https://sezonplus.com.ua/zakaz/kredit/ виробляє пластикові вікна з комплектуючих відомих брендів ринку. Ми використовуємо профільні системи REHAU, енергозберігаючі склопакети, віконну фурнітуру «G-U» (Gretsch-Unitas). У лінійці є пропозиції різних цінових категорій, а також можливість придбання в розстрочку, що дозволяє підібрати якісне вікно для будь-якого бюджету.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь