Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Вибираємо барбершоп: поради чоловікам

Трохи історії: послуги барбершопа

Кількість барбершопов в світі стрімко зростає, вже, напевно, в кожному районі є по кілька різних чоловічих перукарень. Крім відомих мережевих барбершопов відкриваються і зовсім нові, раніше не відомі марки.

Перші перукарні виключно для чоловіків з'явилися ще в Америці.

До кінця 19 століття барбершопи з'явилися практично повсюдно. Барбери організували профспілки, співпрацювали з біологами і хіміками. Вчені створювали унікальні засоби по догляду за шевелюрою, а майстри застосовували їх на практиці.

Однак придумана компанією Gillette безпечна бритва завдала першого удару по чоловічим цирульню. Потім поява електричної бритви і популярність хіпі-культури привела до поступового згасання барбершопов.

Нова хвиля популярності накотилася на початку 2000-х. Сильна половина людства протестувала проти унісексу і розмиття гендерних ознак - вуса і борода знову повернулися в моду. Попит породив пропозицію, барбершопи знову відкрили свої двері для стильних чоловіків.

Для того, щоб вибрати правильний барбершоп в Харькове, потрібно звернути увагу на кілька важливих нюансів:

  1. Вартість послуг, що надаються.
  2. Звернути увагу на рівень і якість обслуговування.
  3. Місцезнаходження.
  4. Відгуки реальних клієнтів і т.д.

Отже, зупинимося на основних моментах більш докладніше.

Отже, першим, на що потрібно звернути увагу - це вартість послуг. Варто розуміти, що хороший барбершоп ніколи не буде пропонувати свої послуги за дуже низькими цінами. При цьому важливо зауважити, що практично всі барбершопи надають практично однакові послуги:

  1. Стрижка бороди.
  2. Стрижка волосся.
  3. Стрижка вусів.
  4. Гоління за допомогою бритви.
  5. Укладання.

Звичайно, є барбершопи, які завищують ціни через відомість бренду, відомого майстра, розташування в елітному місці. Тому, ціна не завжди може виступати в якості основного критерію.

Багато все-таки звертають увагу саме на якість обслуговування. При чому починається це з телефонного дзвінка. Після цього, обслуговування триває. Прийшовши в салон, варто звернути увагу не тільки на його зовнішній вигляд, а також чи запропонували клієнту чай, каву. Чи було запропоновано посидіти, почекати, почитати журнали. Якщо була попередній запис, а клієнт вже чекає довгий час, то це також не дуже хороший знак.

Сьогодні люди знаходяться в такому режимі, що кожна хвилина на рахунку. Саме тому для багатьох основним критерієм вибору барбершопа є саме місце розташування, яке буде максимально близьким до місця роботи або будинку.

Ну і заключним моментом є відгуки тих, хто вже відвідував конкретний барбершоп і залишив свої враження. Чим вище буде оцінка салону, тим вище буде його популярність, а значить йти туди можна без побоювання того, що чоловік залишиться незадоволеним після відвідування барбершопа.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь