Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Переваги замовлення автозапчастин з Китаю

На сьогоднішній день величезна кількість товарів направляється в Україну з Китаю. У чому причина такого приголомшливого попиту? Все досить просто. Як відомо, товари китайського виробництва мають досить низьку ціну і високі показники якості. Ви звичайно ж можете самостійно налагодити партнерські відносини з Китаєм, але це далеко не все.

Найголовніше необхідно зробити доставку з Китаю, і ось тут починається маса проблем для недосвідченого споживача. Краще довірити процес доставки товару фахівцям, які мають величезний досвід в цій сфері. Вирішити всі нюанси допоможе доставка з Китаю в Україну.

Доставка автозапчастин з Кореї в Україну - складний процес, тому ми розробили оптимальний алгоритм поставки потрібних автозапчастин клієнту,  детальніше на сайті avtoindustriya.com/zakaz.

Наш алгоритм роботи - Ви висилаєте перелік необхідних автозапчастин, парт-намбер кожної позиції, кількість з / ч по кожній позиції, і наші постачальники протягом 48 годин висилають каталог необхідних автозапчастин з цінами, і приблизний обсяг в м3 і вага в КГ партії автозапчастин. Наш митний брокер прораховує доставку і розмитнення, і Ви бачите фінальні цифри (і таким чином прораховуєте заздалегідь собівартість), які не змінюються під час роботи з нами.

  1. Вартість доставки «під ключ» - від 1000 USD за 1 м3 морем, від 10 USD за кг авіа (мінімальна вага - від 100 кг);
  2. Терміни доставки: 50-60 днів морем, 14-16 днів авіа;
  3. Оформлення всіх експортних документів;
  4. Митне очищення товарів з Китаю;
  5. Доставка вантажу з Китаю в будь-яке місто України.

Компанія надасть всі раціональні рішення по міжнародній логістиці, і допоможе вирішити будь-яке завдання з постачання товару. Досвідчені фахівці знайдуть індивідуальний підхід до кожного клієнта, і забезпечать повне збереження вашого вантажу, взявши на себе цілий ряд відповідальностей.

Переваги співпраці:

  1. вигідні умови;
  2. гарантії;
  3. оперативність роботи;
  4. відповідальність;
  5. короткі терміни вирішення всіх поставлених завдань;
  6. досвідчені фахівці;
  7. можливість доставки "під ключ".

Не варто забувати про митне оформлення товару.

Фахівці підготують пакет документів, щоб розмитнення пройшла без будь-яких затримок.

Вартість митно-брокерських послуг декларується в залежності від типу та кількості товару. Ціна визначається індивідуально з кожним клієнтом.

Фахівці нададуть вам безкоштовні консультації з усіх вас питання, які стосуються розмитнення і доставки вантажів з Китаю. Розрахують вартість митного оформлення вантажу.

Всі послуги надаються компанією на основі договору, що укладається з клієнтом. У договорі прописані всі нюанси поставки, обумовлені зобов'язання сторін, оплата, терміни.

Якщо говорити про оплату, то оплата послуг компанії відбуватися в два етапи. Частина суми ви оплачуєте по приходу вантажу в Україну, і частина перед безпосереднім отриманням товару. Послуги оплачуються за допомогою безготівкового перерахування на рахунок компанії.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь