Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

У чому переваги вивчення шкільної програми онлайн з репетитором

Світ потроху повністю переміщається в режим «онлайн». Онлайн-гроші, онлайн-покупки, онлайн-тренування та, звичайно ж, онлайн-навчання. За допомогою смартфона або комп'ютера можна легко забезпечити собі корисне дозвілля. Величезною популярністю вже давно користується дистанційна підготовка до іспитів через Скайп, вивчення англійської мови, онлайн репетиторство з різних предметів. Все, що від вас потрібно - кілька годин вільного часу і рішуче бажання отримати нові знання!

Репетитори з шкільної програми онлайн - сучасний шлях подолання мовного бар'єру та вивчення шкільних предметів для тих, у кого немає часу і можливості відвідувати курси або індивідуальні заняття наживо. За допомогою інтернету і декількох програм на ноутбуці ви з легкістю зможете вивчити, наприклад, англійську мову з нуля, підтягнути складні граматичні теми, розширити лексичний запас, який необхідний для роботи або навчання. Досить зайти на сайт https://planetaclub.com.ua/repetitory-onlayn і вибрати вчителя, який вам допоможе!

У чому переваги занять по Скайпу?

Коли світ тільки знайомився з дистанційним навчанням, було досить забобонів і страхів: «А як я буду спілкуватися з учителем?», «А як він буде перевіряти мої домашні завдання?», «Чи зможемо ми якісно провести урок по Скайпу?». І правда, раніше і інтернет був повільний, і багатьом людям було складно працювати з клавіатурою, так і надати матеріали було складно: потрібно було сканувати роздруківки і підручники, писати від руки домашні завдання, теж сканувати і відправляти вчителю... Але зараз все круто змінилося! Хоча б тому, що більшість підручників є в електронному форматі, друкуємо ми вже швидко, а інтернет дозволяє нам знаходити купу інтерактивних завдань і словників, які тільки мотивують вивчати іноземні мови.

Онлайн репетитори приголомшують статистикою! Більшість учнів, які регулярно відвідують дистанційні заняття, успішно складають необхідні іспити для вступу до університету, а також справляються з TOEFL і IELTS. Тобто, принципової різниці, як готуватися, немає.

Навпаки, тут тільки одні плюси:

  1. можна вивчати англійську мову та інші шкільні предмети зі зворотним зв'язком від вчителя, не виходячи з дому;
  2. не потрібно завантажувати масу додатків, засмічуючи пам'ять смартфона, а є перевірені поради, які дає викладач;
  3. у вас є чіткий графік уроків, що формує внутрішню дисципліну, таким чином, ніяких відмовок і відкладень «на потім»;
  4. мовні курси повністю відповідають ключовим темам з вашого життя (робота, подорожі, навчання).

Онлайн уроки як спосіб вивчити шкільні предмети швидше

Репетитор по Скайп - це не тільки вигідне і зручне рішення для кожного учня, а й спосіб здобути знання швидше, якісніше, цікавіше і дешевше.

На це є кілька причин:

  1. Учитель пропонує доступні розцінки на свої послуги, тому що найчастіше теж працює в домашніх умовах. Йому не потрібно платити за оренду офісу і не потрібно витрачатися на проїзд до вас додому. За собівартістю таке навчання виявляється дешевше, а значить і розцінки на дистанційний урок будуть нижче, ніж на заняття на власні очі.
  2. Різноманіття методів (презентації, англомовні чати, додатки, аудіювання, перегляд відео матеріалів і робота з ними) дозволяє зробити урок продуктивним і цікавим. Далеко не кожна мовна школа може забезпечити кожного учня комп'ютером, щоб зробити заняття інтерактивними.
  3. В силу того, що сам формат навчання досить-таки комфортний, ви можете брати на тиждень не 2 уроки, а 3.

Багато учнів не можуть собі дозволити 3-4 рази в тиждень їздити до репетитора або відвідувати спеціалізовані школи. У домашніх умовах організувати дистанційне заняття легше простого! Ви можете позайматися і відразу ж піти відпочивати, а не кумедно добиратися годину до свого будинку після курсів. Таким чином, вивчення предметів онлайн дозволить спостерігати перші результати швидше.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь