Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Про зняття обмежень з міського транспорту і метро уряд буде думати завтра

Завтра, 20 травня, в Кабінеті міністрів будуть вирішувати можливість зняття обмежень з роботи міського транспорту та запуску метро.
Про це сьогодні розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль. За його словами, на завтрашньому засіданні уряд розгляне можливість зняття обмежень на роботу міського громадського транспорту з 22 травня і відновлення роботи метро в Києві, Харкові та Дніпрі з 25 травня.

Однак, ці заходи все одно припускають необхідність масочного режиму для співробітників транспорту та пасажирів, а також обмеження місткості наземного громадського транспорту за кількістю сидячих місць. Як буде дотримуватися соціальна дистанція в метро - поки невідомо.

"Дію карантину буде продовжено, але ми переходимо, як і обіцяли, до адаптивного карантину. Вже з 22 числа буде прийнято ряд пом'якшень щодо карантину. Ми дозволимо рух міського і приміського наземного транспорту, ми дозволимо проведення спортивних змагань, ми також відкриємо готелі, крім хостелів, дозволимо роботу готелів без роботи ресторанів і басейнів. Також буде пом'якшена можливість проведення служб в храмах. З 25 числа уряд дозволить роботу дитячих садків і роботу метрополітену в тих містах, де буде дозволяти епідеміологічна ситуація. Тут будемо працювати спільно з місцевою владою", - заявив Шмигаль.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь