Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Декор стін на самоклейках 3D панелями

3D панелі - реальна можливість перетворити свій будинок до невпізнання. Такий ремонт не займе у вас багато часу, а ось результат порадує.

Особливості матеріалу

Як матеріал виробники скористалися спіненим поліпропіленом, а захисним шаром служить ПВХ. Полімер має пористу структуру, що дозволяє йому утримувати тепло, поглинати звуки, гасити вібрації. При цьому всім він залишається легким і простим у використанні. Сама ж структура самоклеющейся декоративною 3D панелі закрита, а значить, має гідроізоляційні властивості.

Переваги монтажу

Навіщо наймати муляра і терпіти весь цей будівельне сміття? Тепер немає необхідності багато витрачатися на стінку під цеглу, адже можна купити наклейки. Зробити за допомогою них косметичний ремонт можна навіть протягом дня, і все це буде в чистоті і порядку - ніякого бруду.

Декор стін на самоклейках 3D панелями

Для тих, хто мріє зробити якісний ремонт, при цьому заощадити свій бюджет, саме час звернути увагу на 3d панелі для стін на самоклейках, в стилі лофт - цегли і дощок. Виготовлені зі спіненого поліпропілену, подібні панелі відрізняються масою позитивних характеристик. Матеріал безпечний і нетоксичний, він не виділяє шкідливі пари і речовини. І це свідчить про його гипоаллергенности. Завдяки тому, що пружний матеріал ще й зовсім не травмонебезпечний, його успішно використовують для ремонту навіть в дитячій кімнаті.

Тут можна придбати самоклеющиеся 3d панели, на сайті простий інтерфейс, і всі пропозиції вдало розміщені у відповідних категоріях. Це значно заощадить для вас дорогоцінний час. Ви зможете оцінити бездоганне поєднання високої якості і лояльних цін. І подібне співвідношення вас не розчарує. Погодження про у вас є можливість звернутися до фахівців, зателефонувавши по телефону. У мобільному режимі вам компетентно роз'яснять всі з питань і допоможуть зробити правильний вибір. У Tricolor пропонують тільки якісні будівельні та лакофарбові матеріали. І кожен, навіть самий вимогливий і вибагливий, зможе зробити вірний вибір, ознайомившись з асортиментом.

Самоклеючі 3D панелі відрізняються вологовідштовхувальними властивостями, а також теплозберігаючі та звукоізоляційні. Таким чином їх успішно можна клеїти в будь-якому приміщенні будинку. Це може бути кухня або ванна, кімнати. Цілісні блоки легко наклеюються на будь-яку поверхню. Вони здатні замаскувати нерівності стін, інші недоліки.

Тепер ви зможете відкрити для себе можливості оперативного і простого, доступного ремонту в сучасному стилі. Ви зможете забути про складнощі ремонту. Унікальні вироби зі спіненого поліпропілену імітують найрізноманітніші фактури природних матеріалів. Це може бути дерево або цегла. Блоки легко об'єднуються в одну єдину композицію. Міцна клейова основа прекрасно фіксується на будь-яких стінах.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь