Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Портмоне, гаманець і тревел-кейс: яку модель купити?

Найнеобхідніші аксесуари на літо

Чоловіки стежать за модними тенденціями так само уважно, як і жінки. Одяг та аксесуари визначають стиль, створюють особливий імідж, який так важливий для сучасної людини.

Навколишні звертають увагу на такі чоловічі аксесуари, як гаманець, портмоне і гаманець. Тому перш, ніж купити гаманці чоловічі шкіряні брендові, рекомендується дізнатися кілька порад щодо вибору стильних і відносно недорогих виробів.

Фасон

Покупці найчастіше вибирають класичні фасони гаманців і портмоне. Гаманець-обкладинка з декількома відділеннями для кредитних карт і грошей - затребуваний варіант. Такі моделі компактні, універсальні і порівняно довговічні, якщо виготовлені з натуральних матеріалів. Головний плюс гаманців-обкладинок - невисока ціна. Наприклад, обкладинки-чоловічі і жіночі гаманці купити можна за 150-350 гривень, якщо модель виготовлена з текстилю або штучної шкіри.

Фасон а-ля клатч (гаманці прямокутної довгастої форми) менш практичний, зате виріб виглядає солідно і статусно. Для зберігання документів, візиток і коштовностей розумно купувати не гаманець, а брендовий гаманець, який відрізняється місткістю.

Молоді будуть до смаку оригінальні фасони чоловічих гаманців, яких можна нарахувати близько десяток. Подивитися, які унікальні новинки підготували дизайнери і замовити чоловічі або жіночі гаманці в подарунок можна на сайті интернет-магазину 7bags.com.ua.

Матеріал виготовлення

Поза конкуренцією чоловічі гаманці і портмоне, виготовлені з натуральної шкіри. Якщо бентежить ціна таких виробів, то слід купити альтернативний гаманець з синтезованою еко-шкіри. Матеріал отримують шляхом комбінації штучної і натуральної шкіри, тому він виходить досить міцним і стійким до зносу. Прослужити гаманець з еко-шкіри може 3-4 роки. Найбільш недовговічними є чоловічі гаманці з текстилю - вони зношуються вже після 6 місяців використання.

Інші важливі моменти при виборі чоловічого гаманця:

  1. Шви портмоне, гаманець або гаманця повинні бути рівними, без витягнутих ниток. Якщо є невеликі зачіпки, то якість швів явно низька.
  2. Забарвлення гаманця треба перевіряти за допомогою міні-тесту: протерти поверхню виробу сухою серветкою. На ній не повинно залишитися слідів фарби.
  3. Брендові гаманці обов'язково продаються у фірмовій упаковці.
  4. Купуйте вироби не на ринку, а в магазинах, які володіють сертифікатами якості.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь