Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Важливі нюанси про оренду мікроавтобусів

Оренда мікроавтобуса дозволяє вирішувати значну частину проблем, пов'язаних з перевезенням пасажирів. Коли Ваш легковий автомобіль не може вмістити необхідну кількість пасажирів, ось тоді і виникає необхідність в мікроавтобусі. Навіть якщо місця не вистачає всього двом, то оренда мікроавтобуса з водієм буде вигідніше, ніж прокат додаткового легкового автомобіля.

Вся компанія поміститься в одному мікроавтобусі, і значно скоротяться витрати на бензин. Наявність мікроавтобусів з різною кількістю посадочних місць дозволяє вибрати оптимальний варіант, відповідний саме Вашим цілям. Але слід враховувати, що оренда мікроавтобуса характерна своїми особливостями, відмінними від прокату легкових авто.

Оренда мікроавтобуса

Оренда будь-якого мікроавтобуса без водія можлива для громадян, які мають відповідну категорію водійських прав. Якщо у Вас звичайне водійське посвідчення на право керування транспортним засобом з кількістю пасажирських місць до 8-ми, то і оренда відповідного мікроавтобуса без водія Вам буде доступна. Якщо ж Вам потрібен мікроавтобус більшої місткості, наприклад Мерседес Спринтер на 19 пасажирів, а Ваша категорія не дозволяє їм управляти, то виручить оренда мікроавтобуса з водієм.

Короткострокова оренда мікроавтобуса з водієм оплачується за кожну годину використання транспортного засобу перейти(щоб дізнатись детальніше - можна за посиланням). Якщо ж Ви плануєте поїздку на кілька днів в інше місто, то тут вже оплата передбачена за іншим тарифним планом. Сучасні мікроавтобуси зручні для поїздок на будь-які розумні відстані. Найчастіше оренда мікроавтобуса з одним водієм замовляється для маршрутів протяжністю не більше 700-800 кілометрів.

Оренда мікроавтобуса - вже настільки звична і поширена послуга, що в разі потреби Ви завжди зможете підібрати для себе найдоступніший і вигідний варіант.

Почніть співпрацю з індивідуальної консультації по підбору інструментів і послуг.

Послуги

Автобуси і мікроавтобуси

В умовах великих міст, серед усіх транспортних засобів, мікроавтобус є самим універсальним. Невеликі габарити дозволяють йому бути маневреним, і при цьому перевозити до 20-ти пасажирів, в залежності від марки та моделі.

Для повноцінного обслуговування весільних урочистостей, крім легкових автомобілів, у весільному кортежі в обов'язковому порядку повинно бути кілька мікроавтобусів, щоб на весільну прогулянку запросити всіх гостей, бажаючих взяти участь в цьому заході.

Мікроавтобуси без водія

Мікроавтобуси (автобуси малого класу) є дуже популярним транспортним засобом для перевезення пасажирів на будь-які відстані. Сучасні мікроавтобуси по комфортабельності майже нічим не поступаються легкових автомобілів, а місткість у них в кілька разів більше. Якщо кількість пасажирів більше чотирьох, то прокат мікроавтобуса без водія, набагато краще, ніж оренда двох легкових автомобілів.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь