Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Острівець в ТРЦ: особливості відкриття, головні переваги та недоліки

Кожен бізнесмен стикається з вибором торгової точки і в залежності від стартових фінансових можливостей намагається оцінити плюси і мінуси всіх доступних варіантів. У даній статті йтиметься про відкриття острівця в торгово-розважальному комплексі.

На самому початку розвитку бренду, для більшості підприємців-початківців, постає питання про те, як максимально раціонально розподілити бюджет і запустити торгівлю, а саме: вибрати і орендувати приміщення, набрати співробітників, визначитися з товаром, організувати поставки і запустити торговельну точку.

Огляду на високу вартість, орендувати приміщення в людному місці або цілий магазин в ТРЦ не представляється можливим, тому підприємці визначаються між лотками на ринку, приміщенням в не людному місці, а також острівцем в ТРЦ. Примеры островков можна побачити за посиланням.

Зрозуміло, на вибір місця також впливає концепція товару або послуг, але якщо мова йде про роздрібну торгівлю, то найчастіше вищевказані три категорії є основними фаворитами.

Переваги відкриття острівця в ТРЦ

Першою і найбільшим перевагою можна відзначити поєднання постійного трафіку з високим рівнем достатку і порівняно невелику оренду. Вартість оренди, найчастіше залежить від місця розташування і метражу. Також вкрай важливо виділити високий рівень безпеки, так як будь-який ТРЦ цілодобово охороняється.

Однак, не варто забувати про встановлення додаткових камер відеоспостереження, так як злодії відвідують ТРЦ регулярно. Крім цього, в будь-якому ТРЦ є доступ до води, а також працюють кондиціонери та опалювальні системи, а це знімає питання водопостачання, обігріву й охолодження. Ще одним великим плюсом є реклама, яку можна замовити в самому ТРЦ.

Всі недоліки можна розділити на дві основні категорії: проблеми зручності і додаткові витрати при відкритті. До незручностей можна віднести складності розміщення товару, мала кількість ящиків під зберігання, обслуговування острівця (прибирання, ремонт і постачання) в строго певний час.

З додаткових витрат можна відзначити збірку, установку і оформлення самого острівця, Також інтернет, лічильник електричної енергії і термінал буде коштувати додаткових витрат.

Крім цього важливо виділити наявність штрафів за запізнення, несвоєчасне відкриття і недотримання визначених в договорі норм.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь