Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Корекція брів: особливості проведення процедури та підбір правильної форми

Жінки здавна слідкували за своїм виглядом: гарні зачіски, стильний одяг, макіяж. Важливу роль в створенні образу відіграють брови. Вони можуть створити потрібний настрій, надати виразності, а також створюють геометрію всього обличчя. Тому корекція форми брів така популярна сьогодні.

Це процедура видалення зайвих волосків для надання охайної форми. В роботі майстер орієнтується на сучасні тенденції та створення форми, що підходить під обличчя клієнта. Знайти бровиста у Львові та записатися на корекцію брів можна на сайті barb.ua. Попередньо ознайомтеся з відгуками про майстра, а також перегляньте приклади робіт.

Особливості проведення процедури

Перед початком роботи необхідна підготовка. Починається з видалення макіяжу, ретельного очищення шкіри та дезінфекції. Інструменти, що контактують зі шкірою клієнта, мають бути стерильними. Пінцетом спеціаліст швидко видаляє зайві волоски для ідеальної форми та необхідної густоти. Жодна ділянка не залишиться без уваги. Процедура може зайняти від тридцяти до шістдесяти хвилин. Після завершення шкіра може бути червоного відтінку та трохи припухлою. Майстер нанесе антисептик та лосьйон.

Способи корекції брів

1. Пінцет. Найпопулярніше вищипування. Швидке та ефективне. Займає всього десять-п’ятнадцять хвилин. Єдиний мінус — необхідно проводити досить часто.

2. Нитка. Менш популярний спосіб. Підходить для чутливої шкіри. Мінімальні больові відчуття. Необхідно підібрати висококваліфікованого спеціаліста.

3. Віск. Все більше має попит. Видаляє найкоротші волоски, які не ростуть близько місяця.

Ідеальна форма брів для кожного своя. Комусь подобаються широкі, комусь вузькі, бувають ідеально графічні та більш натуральні. Одній людині може пасувати сучасна широка форма, іншій — ні. “Правильні” брови в першу чергу симетричні та відповідають формі обличчя. Кожному типу — своя форма. Професіонали індустрії можуть підібрати ідеальний варіант. У деяких випадках, щоб зробити брови по-справжньому ідеальними, може знадобитися їх фарбування.

Тенденції останніх років схиляють дівчат до вибору природної форми, натурального відтінку і густоти. Однак щоб така натуральність виглядала доглянуто і привабливо, вона вимагає багато роботи.

Яку форму обрати?

Для овального обличчя підходять округлі, схожі на дуги.

Підняті до скронь дуги з вираженим заломом ідеальні для круглого.

Квадрат пом'якшує витончений злам. Мають бути припідняті, нібито злітають до скронь.

Трикутник підкреслять прямі горизонтальні та злегка рівномірно вигнуті.

Протипоказання до проведення корекції брів

Суворих заборон немає, але варто перенести процедуру на інший час у двох випадках: при наявності гнійників на шкірі під волосками; при менструації, через те, що вищипування може здатися більш болючим, ніж у звичайні дні.

Догляд після процедури

Як відомо, волосся брів є досить чутливими, воно щодня піддаються згубному впливу зовнішнього середовища і декоративної косметики. Для догляду підійдуть спеціальні косметичні засоби або різні рослинні олії, що дадуть необхідні речовини, та блиск. Мигдальна, оливкова, рицинова та інші олії відмінно справляються з цим завданням. Для підтримки гарної форми щодня розчісуйте брови у напрямку до скронь і вгору. Якщо протягом дня волоски починають стирчати в різні боки й виглядають не доглянуто, скористайтеся спеціальним воском або гелем для фіксації форми.

Вартість моделювання брів в салонах і центрах краси Львова — від 50 до 400 грн. Вартість корекції сильно відрізняється в залежності від рівня салону і досвідченості майстра. За допомогою barb.ua легко знайти майстра на будь-який гаманець.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь