Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати обладнання електротехніки - частотні перетворювачі

Нині ми всі живемо від електричної енергії, можна сказати. Без світла, без розетки ніхто не може уявити свого життя. Хочеться, щоб все було чітко, без різних перебоїв. Саме з цим питанням справляється трансформаторна підстанція. Саме вона змінює все енергопостачання і змінює будь-які перебої.

Для того, щоб знати, що саме необхідно придбати, необхідно розібратися в наступних питаннях. Спочатку необхідно вирішити, для чого конкретно необхідний стабілізатори і перетворювач електричної енергії, де його будуть використовувати. Теж дуже важливо звернути власну увагу на експлуатаційні терміни апарату.

Підстанція може в себе включати один або два перетворювача електричної енергії. Це залежить від техніко - економічних показників.

Існують різні перетворювачі електричної енергії - одні реагують на зміну навантаження, і можна в подальшому підвищувати, а іншим це не подобається, будуть виходити з ладу. Також необхідно зауважити, яке навантаження може витримувати максимально. Це важливий фактор під час вибору агрегату. Великий вибір модульного обладнання, електроустановочних виробів та низьковольтна автоматика - за посиланням.

Зрозуміло, навряд чи можна обійтися від необхідних знань монтажу, експлуатаційного введення і необхідного техобслуговування. Різні агрегати по-різному монтуються і обслуговуються.

Наступним необхідно визначити первинне і вторинне навантаження, частоту і фазность для того і іншого.

Є різниця або перетворювач електричної енергії буде перебувати в приміщенні або назовні. На це подібного необхідно звернути велику увагу.

Частотні перетворювачі електричної енергії можуть бути з сухою ізоляцією або заповнені рідиною. Безумовно сказати, який краще, неможливо. Перетворювачі електричної енергії, заповнені рідиною, досить стійкі до навантаження, мають тривалий термін їх експлуатації і велику перевантажувальну здатність. Вони не реагують на температурне зміна, однак можуть запалитися, тоді як перетворювачі електричної енергії з сухою ізоляцією можуть витримати краще.

Також необхідно звернути свою увагу на хороший вибір намотування матеріалу (може застосовуватися алюміній і мідь).

Також необхідно брати до уваги рівень ізоляції. Це залежить від самого великого пікових навантажень.

І, одним важливим фактором в підборі трансформаторної підстанції вважається покупка у знаменитого виробника. Це вбереже вас від фальшивки або не якісний.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь