Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

ПОРАДИ З ПРОДАЖУ АНТИКВАРІАТУ

Це повинен знати кожен!

Не поспішайте НЕСТИ ВСЕ В ЛОМБАРД!

Навіть якщо Вам потрібно терміново продати стару непотрібну річ, не поспішайте здавати в найближчий ломбард або першому зустрічному свій антикваріат, так як вони багато за нього не дадуть!

Продати старий злам швидко і вигідно дозволить наша оцінка онлайн по фото! Надішліть зображення предмета і ми оцінимо її вище середньої ринкової ціни. Гроші Ви можете отримати вже в день звернення!

ТІЛЬКИ ВІДОМІ антиквари ЗНАЮТЬ ЦІННІСТЬ ПРЕДМЕТА І ГОТОВІ ЗАПРОПОНУВАТИ ВАРТІСТЬ ВИЩЕ РИНКОВОЇ!

Наш салон https://l-masons.com.ua/ працює третій десяток років! Нас знають і поважають за чесність! Ми збираємо антикваріат в свої і приватні колекції. У нас широка клієнтурна мережа по всій Україні і країнах СНД.

ПРИСКОРЕНА ОЦІНКА ПО ФОТО - ПЕРШИЙ КРОК ДО ПРОДАЖУ!

Попередня оцінка дозволяє виявити справжній предмет мистецтва. Вам не потрібно нікуди їхати, просто відправте фото предмета нам в WhatsApp, Viber, Telegram на номер, вказаний на сайті l-masons.com.ua, або прикладіть фото як файл до заявки на оцінку.

НА ВАРТІСТЬ ЗАВЖДИ ВПЛИВАЄ БЕЗЛІЧ ФАКТОРІВ.

Предмет старовини однієї епохи може коштувати по-різному. На ціну впливає стан, комплектність, матеріал, мітки, історія пов'язана з предметом, кількість копій і багато іншого. Все це допомагає правильно оцінити вартість.

ОЦІНИТИ ПРАВИЛЬНО антикварну річ МОЖЕ ТІЛЬКИ ЕКСПЕРТ!

Наші експерти завжди виявляють унікальні антикварні речі. Ми тісно співпрацюємо з музеями - Антикварний салон https://l-masons.com.ua/ високо цінують і поважають! Якщо ви хочете продати предмет старовини, зателефонуйте або напишіть нам за телефоном, вказаним на сайті.

Не викидайте ПРЕДМЕТИ СТАРОВИНИ, ДОЗВОЛЬТЕ ОЦІНИТИ ЇХ!

Антикварний салон завжди готовий оперативно надати інформацію про будь-якому вашому предмету старовини. Надішліть нам фото або зателефонуйте. Ми обов'язково допоможемо!

Як продати старовинні непотрібні речі і при цьому заробити?

Процедура продажу антикварних речей складається з декількох кроків.

  1. КРОК 1. Зібрати всі предмети. Напевно на горищі або в старому будинку, є речі, які сумують в коробках або просто стоять без діла.
    Зберіть їх і перевірте, чи можна з них зібрати комплекти або створити якусь колекцію, наприклад значки, медалі, ордени.
    Розподіліть речі на співвідносні типи. Наприклад, статуетки окремо, військові атрибути окремо, картини, меблі, фляжки, предмети столового срібла і так далі.
    Тепер коли все розкладено, потрібно підготувати всі предмети до другого кроку - фотосесія. Для цього необхідно як мінімум змахнути пил або протерти злегка вологою ганчірочкою.
  2. Крок 2. Фотосесія.
    Завдання: зробити якісні фотографії старовинних речей за допомогою фотоапарата мобільного телефону. Це дозволить без зайвих проблем відправити зроблені фото нам на оцінку, наприклад, в WhatsApp, Viber, Telegram або просто прикласти фото як файл до заявки на оцінку.
    Отже, нам потрібно зробити групове фото всіх предметів і кожної зібраної колекції або комплекту. Для цього потрібно вибрати місце, де предмет буде добре видно, можна підкласти аркуш паперу, якщо предмет маленький, або постелити простирадло для габаритних речей.
    Прикладіть лінійку або якийсь предмет для подання розміру.
    Ще нам потрібно подбати про освітлення, для цього можна розташуватися біля вікна або вийти на вулицю. Робимо знімки крупним планом, деякі видатні деталі знімаємо з різних ракурсів.
  3. Крок 3. Відправляємо зроблені фото предметів і речей відразу з телефону або комп'ютера.


Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь