Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Особливості термінового викупу авто

Терміновий викуп автомобілів - досить поширена послуга, що дозволяє за короткий термін отримати необхідну грошову суму за продаж транспортного засобу. Звичайно, можна спробувати знайти покупця самостійно, але в більшості випадків для цього доведеться витратити багато часу і сил, і до того ж ніхто не гарантує того, що вдасться виручити потрібну суму. До того ж існує великий ризик нарватися на несумлінних осіб, що займаються шахрайством на автомобільному ринку.

Які переваги має викуп авто?

Сенс викупу полягає в тому, що власнику авто гарантується стовідсотковий результат, причому він не буде відчувати будь-яких проблем з оформленням документів, оцінки вартості і не потрапляє в руки до шахраїв (сьогодні на вторинному ринку їх досить немало). Таким чином можна продати навіть самий підтриманий транспорт за короткий термін на сайті https/skup-auto.com, позбувшись від хвилювання за його технічного стану.

До того способу продажу вдаються коли:

  1. Срочно требуются гроші.
  2. Немає часу або бажання возитися з продажем.
  3. Потрібно продати авто в найкоротші терміни.

Викуп битих авто в Україні дозволяє отримати до 80-90% від ринкової вартості транспортного засобу. Це дуже вигідні умови при врахуванні того, що самому власникові не знадобиться самому шукати покупця і займатися різною паперовою тяганиною.

Як проходить процедура викупу авто?

Оформлення договору відбувається після огляду машини і перевірки її в юридичному плані. Багато фірм, що займаються викупом, пропонують безкоштовну оцінку стану і в разі необхідності проводити евакуацію машини. Угода в середньому займає не більше години. Після її завершення автомобіль знімається з реєстрації. Як правило, сервісу абсолютно не має значення марка і модель транспортного засобу. Головне, щоб вона не потрапляла в серйозні аварії, і чиста вона з точки зору закону.

Якщо клієнта влаштовує запропоновані умови і сума, яку готова заплатити компанія, то відбувається підписання договору. Власнику авто для цього потрібно мати на руках документи, що засвідчують його особу, а також документи на транспортний засіб, в тому числі техпаспорт і сервісну книжку. Таким чином, викуп авто - швидкий і безболісний процес, що дозволяє заощадити масу сил і часу на продаж своєї машини. Скористатися таким способом можуть всі бажаючі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.