Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як обрати каналізаційну установку Sololift

Sololift2 D-2 - компактна каналізаційна установка, призначена для відводу стічних вод без домішок твердих частинок (фекалій) від місць, де самопливом забезпечити такий відведення неможливо. Таким місцем може бути, наприклад, переносна кухня або душова кімната. Розміри насоса Grundfos Sololift2 D-2 настільки компактні, що дозволяють змонтувати його під кухонною мийкою або навіть душовою кабіною.

Насос СОЛОЛІФТ Д-2 підтримує одночасне підключення двох пристроїв, таких, як кухонна мийка і посудомийна машина, або душова кабіна і умивальник.

Основними технологічними перевагами даної моделі є:

  1. Практична відсутність шумів і вібрацій під час роботи.
  2. Надзвичайно низьке споживання електроенергії.
  3. «Сухе» виконання ротора двигуна, завдяки чому, відпадає необхідність регулярного проведення технічного обслуговування.
  4. Високоміцні нетоксичні матеріали, що відповідають абсолютно всім світовим стандартам якості і безпеки електроприладів.
  5. Простота монтажу. Ви самі зможете легко підключити і налаштувати насос.
  6. Офіційна гарантія від виробника - 24 міс. У будь-якому авторизованому сервісному центрі Grundfos в Україні.

Каналізаційна насосна установка Grundfos (Грундфос) Sololift2 WC-3 (Сололифт) обладнана трьома отворами для підключення і призначена для ефективного відведення стоків від душової кабіни, унітазу або умивальника. Прилад встановлюється поверхнево і горизонтальним способом.

Двигун, вбудований в установку, відрізняється абсолютно безшумною роботою, що збільшує ступінь комфорту.

SOLOLIFT2 це сімейство передових насосних установок для каналізації, розроблене торговою маркою Grundfos. Такі призначені для полегшення зливу води з різного сантехнічного обладнання.

Лінійка сучасних установок каналізаційного типу представлена п'ятьма різними моделями, які охоплюють всі сфери можливого застосування подібних пристроїв. Поставляються агрегати повністю готові до ефективної роботи, в комплектація передбачає спеціальний штекер для підключення.

Интернет магазин Santehmaster.ua предлагает канализационные установки на любой вкус Grundfos Sololft, Sprut WCLift, SFA Saniaccess



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.


Залишити відповідь