Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як прикрасити зал - оформлення весілля

Церемонія одруження - найважливіший момент в житті чоловіка і жінки. З його вагомістю може зрівнятися, хіба що, народження малюка. Весілля знаменує собою початок нового життя, народження нової сім'ї. І таке свято точно повинен запам'ятатися як самим молодятам, так і всім їх гостям.

Для оформлення залу використовують квіти, паперовий декор і повітряні кульки. Вони можуть бути з гелієм або з повітрям - з обох варіантів сфер можна створювати стильні романтичні композиції.

Як прикрасити весільний зал кулями

Оформлення кулями на торжество в честь весілля можна зробити своїми руками, використовуючи фото і відео прикладів. Якщо ви не хочете звертатися до фахівців або бажаєте заздалегідь підібрати ідеї декору - вивчіть добірки варіантів оформлення залу на весілля кулями з фото і описом.

Повітряні кульки представлені в широкому асортименті розмірів, кольорів, форм. Це можуть бути класичні круглі або каплевидні вироби, фольговані варіанти, великі фігури, цифри, букви. Весільна тематика практично виключає використання дитячих і мультяшних варіантів оформлення, зате дає можливість застосувати найкреативніші романтичні ідеї для прикраси приміщення. Дізнатись більше + Купить шары в Киеве можна за посиланням.

Весільне оформлення залу і навколишнього простору з використанням конструкцій з куль дозволить створити цікаві локації для фото. Але прикрашають приміщення не тільки для красивих фотографій. В першу чергу такий декор допомагає створити атмосферу свята для всіх присутніх.

Як прикрасити зал на весілля кулями - ідеї

Ідея 1: використовуйте ланцюжок з кульок. Вони виглядають витончено і мають ідеальну форму. Якщо використовувати кульки, заповнені гелієм, ланцюжки можна буде розмістити в будь-якій площині простору. Кінці ланцюжків можна закріпити на підлозі (за допомогою важків) або на стійках, прикрашених кулями. Розтягніть такі гірлянди над столами або над всією площею залу складені з однотонних або різнокольорових кульок вони виглядають дуже стильно, надаючи атмосфері легкість. Ланцюжки можна додатково декорувати світлодіодами, легкої летить тканиною, квітами.

Ідея для прикраси залу 2: гірлянди. Дуже часто для оформлення весілля повітряними кулями і красивих фото гостей і молодят використовують такі конструкції, як гірлянди. За допомогою ниток або волосіні в єдину конструкцію з'єднується безліч окремих елементів (примітивів). Результат - щільні різнокольорові або однотонні гірлянди, які зручно використовувати для прикраси сходів, створення арок. Кулі для гірлянд наповнюються повітрям, за рахунок чого вироби зберігаються довго.

Для весільного торжества гірлянди куль можна доповнити квітами, паперовим декором, підсвічуванням.

Ідея 3 для весілля: романтичні фігури з кульок. Як своїми руками прикрасити кульками весілля? Складіть з кульок красиві композиції. Найпопулярніше рішення - серця. На одруженні вони завжди до місця. Сердечка можуть бути великими і маленькими, з'єднаними попарно або в одиничному екземплярі. Якщо ви плануєте використовувати серце для оформлення місця за столом, де розташовуються наречена і наречений, доповніть композицію іншими виробами з кульок, драпіруванням з тканини, квітами.

Якого кольору може бути серце? Обмежень немає, але частіше за все для створення символу любові використовують білий тон або всі відтінки червоного і рожевого.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.