Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Правила вибору штучної ялинки

1. Матеріал і колір крони

Саме від матеріалу хвої залежить, наскільки природно буде виглядати ялинка.

Виріб з ПВХ - найпопулярніший і бюджетний варіант. В якості голок виступають тонкі смужки з плівки ПВХ, закріплені на дроті. Ялинка може бути досить пухнастою, але вона зовсім не схожа на натуральне дерево.

Модель з волосіні більше нагадує сосну. Технологія виготовлення практично не відрізняється від першого варіанту. Замість плівки ПВХ використовується волосінь, яка намотується на дріт.

Лита хвоя виглядає дуже реалістично, але ціна виробу виявиться в кілька разів вище. Гілочки створюють з поліетилену за допомогою прес-форм. При виготовленні можна імітувати будь-яку породу дерева.

Вибір кольору - справа вашого смаку. Можна купити звичайну сосну з темно-зеленою хвоєю на сайті https://sigagroup.com.ua/ru, знайти штучний аналог розкішної блакитної або віддати перевагу дизайнерському білому варіанту.

2. Силует виробу

Особливо уважно слід поставитися до вибору силуету ялинки. Велике значення має розмір приміщення, висота стелі та інші особливості простору.

A-силует - класичний варіант з об'ємною кроною і великою кількістю гілок. Його перевага - максимальна схожість з живою рослиною.
Ялинка з невеликими нижніми ярусами - компактний виріб, яке прекрасно вписується в будь-яке приміщення.
Вузька витончена ялинка - кращий вибір, якщо ви плануєте встановити новорічне дерево в кутку.

Нестандартні моделі можуть бути будь-якого, навіть самого незвичайного силуету. Їх використовують в якості дизайнерської прикраси.

3. Тип кріплення гілок

Від правильного вибору типу кріплення гілок залежить, наскільки вам буде зручно встановлювати і зберігати ялинку. Фактично будь-який виріб являє собою комплект з стовбура і гілок. Існують наступні види конструкцій:

  1. гілки, закріплені дротом, відгинаються вниз;
  2. кожен елемент кріпиться до стовбура за допомогою гачків відповідно до маркування;
  3. ялинка розкривається автоматично, завдяки шарнірному механізму.

Найзручнішим для зберігання вважається варіант з окремими гілками на гачках. Однак найбільш проста в установці ялинка на шарнірах.

4. Висота ялинки і діаметр нижнього ярусу

Дуже важливо правильно визначити, наскільки високим і пишним має бути дерево. У продажу можна знайти і мініатюрні моделі висотою від 46 см, і солідні конструкції, що досягають 5,5 м. Обов'язково слід звернути увагу на діаметр нижнього ярусу ялинки. Цей параметр вказується в характеристиках товару. Перед покупкою виміряйте простір, яке займе новорічне дерево.

5. Ефект засніженості

Щоб створити атмосферу зимової казки, можна купити штучну ялинку з імітацією снігу на гілках.

  1. Флокована модель з густим напиленням схожа на дерево, яке тільки що принесли з вулиці.
  2. Ялинка з імітацією інею асоціюється зі свіжістю морозного ранку.
  3. Легке витончене напилення нагадує сніжинки, що осіли на кінчиках голок.

6. Гірлянди і прикраси

Купівля ялинки з вбудованою гірляндою істотно спрощує процес декорування. Вам не доведеться шукати відповідні аксесуари і витрачати час на їх установку, а згодом - на підготовку до зберігання. Вогники рівномірно розташовані на гілках і виглядають дуже мальовничо. Також варто звернути увагу на вироби з ягодами і шишками. Це ідеальний варіант для оформлення приміщень в скандинавському або іншому етнічному стилі.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.