Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

Як вибрати телевізор в 2020 р

Телевізор вже давно перестав бути просто пристроєм, на якому можна дивитися улюблені телепередачі. Зараз цього багатофункціональний комплекс, який можна підключити до комп'ютера замість монітора, на якому можна дивитися сімейні фотографії або забавні ролики на YouTube. Це стало можливим завдяки технології Smart-TV, яку використовує більшість сучасних виробників. Нижче ми наведемо рейтинг популярних моделей 2020 року і розповімо, як вибрати телевізор за основними параметрами.

Перш ніж почати вибирати телевізор, потрібно визначити, як і де він буде встановлений. Одні моделі добре виглядають у великих і просторих приміщеннях, на кшталт віталень, інші краще встановлювати в малогабаритних кімнатах. Краще за все обирати телевізор на сайті https://toptv.com.ua/televizory/kupit-televizor-filips/. Визначившись з місцем установки і експлуатації, можна приступати до вивчення основних параметрів. До них відносяться:

  1. діагональ,
  2. роздільна здатність,
  3. операційна система,
  4. тип тюнера,
  5. додаткові функції.

При виборі розміру екрану потрібно відштовхуватися від площі приміщення. У маленьку кімнату краще взяти невеликий пристрій (до 40 дюймів) з високою якістю сигналу. У великих кімнатах і вітальнях краще виглядають великі моделі (від 40 дюймів), але сидіти від них потрібно подалі. Від вирішення безпосередньо залежить якість картинки. Зараз на ринку представлені моделі, що підтримують формат HD, Full HD, 4K (UHD) і 8K. Якщо перший формат морально застарів, останній доступний тільки на найдорожчих моделях.

ОС впливає на те, яке програмне забезпечення буде підтримувати телевізор (онлайн-кінотеатри, відеохостінги, медіаплеєри). Моделі LG продаються з WebOS, Samsung - з Tizen, Google - з Android TV.

Від тюнера залежить те, яку антену можна буде підключити до пристрою. Для перегляду звичайних цифрових ефірних каналів можна вибрати модель з тюнером DVB T / DVB T2, для кабельного телебачення - DVB C / DVB C2, для супутникової антени - DVB S / DVB S2. Якщо у недорогих телевізорів тільки один тюнер, у моделей преміум-сегмента можуть бути всі три.

Ціна не завжди є показником високої якості телевізора. Зараз можна вибрати модель вартістю до 10000 руб., Яка буде підтримувати Smart-TV, транслювати програму цифрового телебачення і зчитувати потрібну інформацію з USB-накопичувача.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.