Новини Війни, України та Світу
Загружаем курси валют від minfin.com.ua

В яких випадках актуальна служба доставки

Як бути, якщо ви забули, що до вас повинні прийти гості, або вони нагрянули без попередження? Або просто немає часу готувати вдома, перекусити в кафе біля роботи? У таких ситуаціях допоможе служба доставки їжі mushketer.com.ua. Тепер не потрібно переживати за порожній стіл, варто лише замовити вибрані з меню страви і їх доставлять в зазначені терміни.

Є багато ситуацій, коли просто нереально все встигнути. Доставка їжі буде відмінним рішенням, якщо:

  1. ви вдома, але через сильну зайнятість не встигли приготувати смачну вечерю для своєї сім'ї;
  2. вам раптово подзвонили і сказали, що з хвилини на хвилину прийдуть знайомі;
  3. на роботі завал, на носі переговори і не залишається часу сходити в кафе пообідати;
  4. намічається вечірка або день народження.

Замовте доставку їжі додому на сайті mushketer.com.ua, в асортименті представлені різні страви, які зможуть задовольнити будь-які гастрономічні смаки і переваги.

Що може запропонувати ТМ «Мушкетер»

Служба доставки mushketer.com.ua пропонує різноманітне меню, делікатеси з різних кухонь. Наприклад, в асортименті є італійські, китайські, японські страви. У меню представлені:

  1. роли. Сьогодні стає все більше прихильників цієї страви. Адже роли не тільки корисні завдяки наявності морепродуктів, є також досить оригінальні і специфічні варіанти для гурманів;
  2. піца. Ця страва займає лідируючі позиції по популярності серед споживачів. Може бути сирна, м'ясна, вегетаріанська піца. При бажанні на замовлення клієнта кухарі можуть зробити будь-яку начинку, додавши лише ті інгредієнти, які ви віддаєте перевагу;
  3. рис, поке боул. Сюди можуть додаватися овочі, зелень, м'ясо та інші компоненти. Каша такого плану буде ситною і корисною;
  4. сети. Якщо ви перебуваєте на роботі або у великій компанії друзів, можна замовити великі набори. Це відмінний варіант, оскільки можна комбінувати смаки і забезпечити собі різноманітні суші, роли;
  5. напої. Клієнт може вибрати те, що йому подобається найбільше. В меню представлено дуже багато напоїв на будь-який смак, тому варто переглянути все і визначитися з вибором.

Вивчіть всі ілюстрації, на яких зображено блюдо, ознайомтеся з описом, списком використовуваних інгредієнтів, це дозволить вам вибрати кращий варіант виходячи зі своїх переваг.

Переваги доставки їжі від ТМ «Мушкетер»

Служба доставки забезпечує клієнтів гарячої, свіжої їжею, приготованою за унікальними рецептами з натуральних інгредієнтів. Всі продукти свіжі, їх зберігання здійснюється з урахуванням норм і вимог. Для транспортування їжі використовуються спеціальні харчові контейнери, які не впливають на смак страви.

Доставляє продукцію досвідчений персонал, час доставки до 60 хв. (В межах міста). Щоб доставка була безкоштовною, потрібно зробити мінімальне замовлення (150 грн.). Для його оформлення наберіть безкоштовний номер телефону, також можна проконсультуватися з менеджерами закладу по будь-яких питань.



Если вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter, чтобы сообщить об этом редакции.